JajjjIndiai zene, némi extrákkal.
Rákerestem, belehallgattam, nem kellett volna...Énekeltem én már arany ruhában, csillogott a flitter a mellemen. De a Siriustól, a szuper sztárig nem jött össze semmi sem! Ó nem!!
Miért mi bajod vele? Beatrice, Hobo, P. mobil, Piramis! Jaj de szép volt, az ifi parkban, aztán jött a fekete lyuk!!!!Rákerestem, belehallgattam, nem kellett volna...

Jártunk oda punkokat verni. Régi szép idők.Miért mi bajod vele? Beatrice, Hobo, P. mobil, Piramis! Jaj de szép volt, az ifi parkban, aztán jött a fekete lyuk!!!!
Fasza! Én is! A Tuskóval aprítottuk a népet! Bomberdzsekibe nem lehetett lemenni, mert az mondta a Gyula!Jártunk oda punkokat verni. Régi szép idők.

Volt ott egy portás a Kaiser Laci,az adta le a drótot nekünk.Fasza! Én is! A Tuskóval aprítottuk a népet! Bomberdzsekibe nem lehetett lemenni, mert az mondta a Gyula!
Ja aki a bélyegzőt nyomta az ember kezére! Őt nem ismertem, de a Nagy Gyulát azt igen! Nem kellett leadni a drótot, csak megvárni egy szélsőbalos punk zenekar fellépését, aztán mehetett a csihipuhi!Volt ott egy portás a Kaiser Laci,az adta le a drótot nekünk.
Nem jött be.Miért mi bajod vele? Beatrice, Hobo, P. mobil, Piramis! Jaj de szép volt, az ifi parkban, aztán jött a fekete lyuk!!!!

A KisMedvegy nagy rocker, mint az közismert...Memento mori.
Láthatóan Medvegyev is Depeche Mode rajongó...ha már a a legutolsó albumuk címét emlegeti...
(MInt láthatjátok, nincs hiányosság az általános műveltségemben)
Mostantól még jobban bírom Medvegyevet.

Istenem hogy lángoltak azok a kibaszott tarajok, amikor befutottak a az szőnyi Mode klubba és véletlenűl ott voltunk…Jártunk oda punkokat verni. Régi szép idők.

Mindig volt nálam öngyújtó, pedig soha nem dohányoztam!
Istenem hogy lángoltak azok a kibaszott tarajok, amikor befutottak a az szőnyi Mode klubba és véletlenűl ott voltunk…

Meló előtt még egy kis nosztalgia:
De ÉN mekkora fan vagyok!Láthatóan Medvegyev is Depeche Mode rajongó.

Imádlak BrátyjáHa szombat akkor buli
 Rabotaet Brátjá!!!!
 Rabotaet Brátjá!!!!A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..