Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
JajjjIndiai zene, némi extrákkal.
Rákerestem, belehallgattam, nem kellett volna...Énekeltem én már arany ruhában, csillogott a flitter a mellemen. De a Siriustól, a szuper sztárig nem jött össze semmi sem! Ó nem!!
Miért mi bajod vele? Beatrice, Hobo, P. mobil, Piramis! Jaj de szép volt, az ifi parkban, aztán jött a fekete lyuk!!!!Rákerestem, belehallgattam, nem kellett volna...
Jártunk oda punkokat verni. Régi szép idők.Miért mi bajod vele? Beatrice, Hobo, P. mobil, Piramis! Jaj de szép volt, az ifi parkban, aztán jött a fekete lyuk!!!!
Fasza! Én is! A Tuskóval aprítottuk a népet! Bomberdzsekibe nem lehetett lemenni, mert az mondta a Gyula!Jártunk oda punkokat verni. Régi szép idők.
Volt ott egy portás a Kaiser Laci,az adta le a drótot nekünk.Fasza! Én is! A Tuskóval aprítottuk a népet! Bomberdzsekibe nem lehetett lemenni, mert az mondta a Gyula!
Ja aki a bélyegzőt nyomta az ember kezére! Őt nem ismertem, de a Nagy Gyulát azt igen! Nem kellett leadni a drótot, csak megvárni egy szélsőbalos punk zenekar fellépését, aztán mehetett a csihipuhi!Volt ott egy portás a Kaiser Laci,az adta le a drótot nekünk.
Nem jött be.Miért mi bajod vele? Beatrice, Hobo, P. mobil, Piramis! Jaj de szép volt, az ifi parkban, aztán jött a fekete lyuk!!!!
A KisMedvegy nagy rocker, mint az közismert...Memento mori.
Láthatóan Medvegyev is Depeche Mode rajongó...ha már a a legutolsó albumuk címét emlegeti...
(MInt láthatjátok, nincs hiányosság az általános műveltségemben)
Mostantól még jobban bírom Medvegyevet.
Istenem hogy lángoltak azok a kibaszott tarajok, amikor befutottak a az szőnyi Mode klubba és véletlenűl ott voltunk… Mindig volt nálam öngyújtó, pedig soha nem dohányoztam!Jártunk oda punkokat verni. Régi szép idők.
Istenem hogy lángoltak azok a kibaszott tarajok, amikor befutottak a az szőnyi Mode klubba és véletlenűl ott voltunk… Mindig volt nálam öngyújtó, pedig soha nem dohányoztam!
De ÉN mekkora fan vagyok!Láthatóan Medvegyev is Depeche Mode rajongó.
Imádlak Brátyjá Rabotaet Brátjá!!!!Ha szombat akkor buli