De mi modern??? Kitöröltem a zenét! 1 perc alatt...bmeg ti ráültetek a seggetekkel a HZKA-ra??? Senki nem is láthatta!Áldásom rátok

De mi modern??? Kitöröltem a zenét! 1 perc alatt...bmeg ti ráültetek a seggetekkel a HZKA-ra??? Senki nem is láthatta!Áldásom rátok

Határeset,de néhány év Balázs Pali best of hallgatásával jóváteheted.De mi modern??? Kitöröltem a zenét! 1 perc alatt...bmeg ti ráültetek a seggetekkel a HZKA-ra??? Senki nem is láthatta!
Megértelek....ezúton szeretném küldeni neked mint Petinek, hogy addig állj a ház előtt míg Balázs PalizokHatáreset,de néhány év Balázs Pali best of hallgatásával jóváteheted.

Annyira szar,hogy jó.Kéretik kibírni pár másodpercet, mert vicces. Dallamos, ritmusos.
A merészebbek nézzék meg az elejétől.
Szabad neked Sabaton-t hallgatni?
 Úgy látszik nagy hatással van @reich_und_roll -is a zenei ízlésedre...láttam, hogy hozzászóltál, mondom ránézek... mivel lassan húzok haza, gondoltam előtte hallgatok, nézek pár Me Gusta-s zsidó katonacsajt...aztán nem.
  Úgy látszik nagy hatással van @reich_und_roll -is a zenei ízlésedre...láttam, hogy hozzászóltál, mondom ránézek... mivel lassan húzok haza, gondoltam előtte hallgatok, nézek pár Me Gusta-s zsidó katonacsajt...aztán nem.  Most már nem lepődök meg ha majd látok tőled indiai öregasszonyt szitáron játszani, esetleg valami jó Magyar nyenyere (tekerőlant) zenét, de vevő vagyok a vuvuzelára is, ha éppen olyanná válik az identitásod
 Most már nem lepődök meg ha majd látok tőled indiai öregasszonyt szitáron játszani, esetleg valami jó Magyar nyenyere (tekerőlant) zenét, de vevő vagyok a vuvuzelára is, ha éppen olyanná válik az identitásod  Nálad nem lehet tudni soha, egy rejtély vagy
 Nálad nem lehet tudni soha, egy rejtély vagy 

Miért ne szabadna.Szabad neked Sabaton-t hallgatni?Úgy látszik nagy hatással van @reich_und_roll -is a zenei ízlésedre...láttam, hogy hozzászóltál, mondom ránézek... mivel lassan húzok haza, gondoltam előtte hallgatok, nézek pár Me Gusta-s zsidó katonacsajt...aztán nem.
Most már nem lepődök meg ha majd látok tőled indiai öregasszonyt szitáron játszani, esetleg valami jó Magyar nyenyere (tekerőlant) zenét, de vevő vagyok a vuvuzelára is, ha éppen olyanná válik az identitásod
Nálam legalább tudják a kameradok is, hogy összevissza nyálgép "szarokat" tolok, ha iszok vmit
Ittál????
Bocs, lemaradt amire vártálSzabad neked Sabaton-t hallgatni?Úgy látszik nagy hatással van @reich_und_roll -is a zenei ízlésedre...láttam, hogy hozzászóltál, mondom ránézek... mivel lassan húzok haza, gondoltam előtte hallgatok, nézek pár Me Gusta-s zsidó katonacsajt...aztán nem.
Most már nem lepődök meg ha majd látok tőled indiai öregasszonyt szitáron játszani, esetleg valami jó Magyar nyenyere (tekerőlant) zenét, de vevő vagyok a vuvuzelára is, ha éppen olyanná válik az identitásod
Nálam legalább tudják a kameradok is, hogy összevissza nyálgép "szarokat" tolok, ha iszok vmit
Ittál????
Elkéstél már hazaértem...nem soká jönnek az enyimekBocs, lemaradt amire vártál

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..