forum.htka.hu

forum.htka.hu
				És közben énekelhette volna:a kokós felvétel pedig a Lacknerről szivárgott ki. Persze lehet néhányan még mindig nem ismerték fel...

lyricstranslate.com

lyricstranslate.com
				Nem hallgatok kárpátia féle zenét de ez megható
Zrínyi Miklós tüzérdandárban voltam. Minderről az jut eszembe. D-20-asok, 18db. (Első Osztálytörzs) Én a figyelőben voltam a törzspk. rádiós. A legnagyobb magyarországi hadgyakorlaton is voltam, nagy éleslövészettel, az kemény volt. Tonnaszám lőtték a "malacokat", 18 buff egyszerre sokáig (csak a mi osztályunk!) A második osztálytörzsel 36db 152-es + a 6db SV, + az ő M-zárolt SV-ik is. Teljes tarcsis feltöltéses hadgyakorlat (nemzetközi) + éles lövészet volt. Indításnak 2 hónap riadókörletekben a pusztában (sátrakban tábori konyha és 24 órában jönni menni, hetekig eső, térdig érő sár, napi max. 3-4 óra alvás ruhástul stb.

). 3 hónap után láttunk laktanyát először. Minket a valós háborúra képezték ki. A lövészet is olyan volt mint egy háború. Éles malacok potyogtak elénk tonnaszámra, a föld is úgy hullámzott tőlük mint a víz. Megállás vagy pihenő ? Olyan ott nem volt. Fürdés is tábori. Mindent bírni kellett mint egy valós háborúban, állandóan géppisztollyal a háton, bármit csináltunk.
 ). 3 hónap után láttunk laktanyát először. Minket a valós háborúra képezték ki. A lövészet is olyan volt mint egy háború. Éles malacok potyogtak elénk tonnaszámra, a föld is úgy hullámzott tőlük mint a víz. Megállás vagy pihenő ? Olyan ott nem volt. Fürdés is tábori. Mindent bírni kellett mint egy valós háborúban, állandóan géppisztollyal a háton, bármit csináltunk.Kis pontosítás.Zrínyi Miklós tüzérdandárban voltam. Minderről az jut eszembe. D-20-asok, 18db. (Első Osztálytörzs) Én a figyelőben voltam a törzspk. rádiós. A legnagyobb magyarországi hadgyakorlaton is voltam, nagy éleslövészettel, az kemény volt. Tonnaszám lőtték a "malacokat", 18 buff egyszerre sokáig (csak a mi osztályunk!) A második osztálytörzsel 36db 152-es + a 6db SV, + az ő M-zárolt SV-ik is. Teljes tarcsis feltöltéses hadgyakorlat (nemzetközi) + éles lövészet volt. Indításnak 2 hónap riadókörletekben a pusztában (sátrakban tábori konyha és 24 órában jönni menni, hetekig eső, térdig érő sár, napi max. 3-4 óra alvás ruhástul stb.). 3 hónap után láttunk laktanyát először. Minket a valós háborúra képezték ki. A lövészet is olyan volt mint egy háború. Éles malacok potyogtak elénk tonnaszámra, a föld is úgy hullámzott tőlük mint a víz. Megállás vagy pihenő ? Olyan ott nem volt. Fürdés is tábori. Mindent bírni kellett mint egy valós háborúban, állandóan géppisztollyal a háton, bármit csináltunk.

(szeretettel ajánlom a "lámáknak"
 (szeretettel ajánlom a "lámáknak"  ) Szóval nem a seggét vakarta 23 ezer katona 3 hónapig. Vagy az látszik ?
 ) Szóval nem a seggét vakarta 23 ezer katona 3 hónapig. Vagy az látszik ?  Bakonyi gyakorlóteres felvételek, egyszerre a 3 nemzet haderői mennek. Én ezt a gyakorlást napokig néztem a hegyoldalból a figyelőnkből  (ez mind csak gyakorlás ami a klipben van) A MI-24-ek ott repkedtek egész nap mint a darazsak. Majd meg kell néznem nagyban a klipet, megismerek-e valakit a tüzéres részekből vagy a sorakozón. De ugye 23 ezer katona, nem sok az esélyem. (csak egy 152-es D-20 van ezen és egy figyelő a több tucatból)
 Bakonyi gyakorlóteres felvételek, egyszerre a 3 nemzet haderői mennek. Én ezt a gyakorlást napokig néztem a hegyoldalból a figyelőnkből  (ez mind csak gyakorlás ami a klipben van) A MI-24-ek ott repkedtek egész nap mint a darazsak. Majd meg kell néznem nagyban a klipet, megismerek-e valakit a tüzéres részekből vagy a sorakozón. De ugye 23 ezer katona, nem sok az esélyem. (csak egy 152-es D-20 van ezen és egy figyelő a több tucatból) A bakonyi sátras körletünket nekünk is így kellett megcsinálni, talán rajta is van a videón. Mi a gyakorló téren a magas hegyoldalba vájt figyelőinkből a 9:30 körüli szögben láttunk rá a teljes harctérre. A komment szekciót olvassátok el !!! János András Sebák leírja a 2 hét hatalmas szívásunk. Hogy mástól is halljátok ne csak tőlem.
 A bakonyi sátras körletünket nekünk is így kellett megcsinálni, talán rajta is van a videón. Mi a gyakorló téren a magas hegyoldalba vájt figyelőinkből a 9:30 körüli szögben láttunk rá a teljes harctérre. A komment szekciót olvassátok el !!! János András Sebák leírja a 2 hét hatalmas szívásunk. Hogy mástól is halljátok ne csak tőlem. 

A rádiók mentek, TBK-n kivíve a pokróchoz, néha agregátoroztunk kicsit az akksikat tölteni, meg az álcázás mellett az antenna árbocot is felhúztuk. Ennek a postnak a linkjét meg félre teszem, mert itt sokan beugattak már nekem, én meg nem kerestem eddig még sajtót meg videókat még ehhez a gyakorlathoz, de van. Süketelés és propaganda van benne bőven, de a miénk!
  A rádiók mentek, TBK-n kivíve a pokróchoz, néha agregátoroztunk kicsit az akksikat tölteni, meg az álcázás mellett az antenna árbocot is felhúztuk. Ennek a postnak a linkjét meg félre teszem, mert itt sokan beugattak már nekem, én meg nem kerestem eddig még sajtót meg videókat még ehhez a gyakorlathoz, de van. Süketelés és propaganda van benne bőven, de a miénk! 
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..