Új profil bejegyzések

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kedves Mac,
a 122391 hsz alapján kedves Kopi 2000 forumtárs talán magâba vonulhatna 2 hónapra, hogy kicsit lehüljön.
Szia

Szabad/lehet tudni, hogy Hpasp miért hagyta itt a fórumot? Bocs hogy pm-ben kérdem, nem akarom szemetelni egyik topicot sem, így is katyvasz az egész, nehéz érdemi infóhoz jutni.
Kedveltem az írásait, hozzászólásait, sajnálnám ha a továbbiakban nem osztaná meg a meglátásait.
Xpert
Xpert
Mert szerinte le romlott a színvonal, felhígult a fórum. Az utóbbi időben mindenki emiatt megy el.
A
antipaladin
Teljesen igaza van, 10+ éve olvasom a htka-t, folyamatos a minőségromlás.
Köszönöm.
 • Tetszik
Reactions: Xpert
Most Európa sorsa fog eldőlni.
Közép-Európát át fogják rendezni nem fog számítani hogy nato-tagsággal reldelkezik-e vagy sem.
Egy amcsi és angol katona sem fog meghalni Közép-Európa miatt, mi csak egy újabb Ukrajna lennénk.
Simán lemondanának rólunk csak hogy védjék hátországukat a nukitól.
Magyarország érdekében nagyon nem mindegy hogy egy hergelő és idióta (Zelenszkij) kerül az élére.
Здоровье женщины в различных положениях различается от мужского здоровья. Здоровье женщины послужит примером состояния здоровья народонаселения. Здоровье и красота – результат регулярной заботы женщины как о собственной внешней обворожительности, так и о прочном благополучии своего организма.
T
Kösz az érdeklődést. Az oka egyszerű. Egyre több a bicskanyitogató stílusú fazon. Nem kívánok velük egy brancsban lenni.
 • Tetszik
Reactions: Veér István
Veér István
Veér István
Kár, hiányozni fog a szaktudásod, elég jó hozzászólásaid voltak.

Még azt hittem egykor, hogy én vagyok a bicskanyigató... (néha vagyok is)
B
Tisztelt Moderátor!
Sajnálattal tapasztaltam, hogy a felhasználói fiókomat nem tudom törölni (vagy nem találtam meg hogyan lehet és akkor én kérek elnézést). Kérem törölje véglegesen a fiókomat.
Köszönettel: b4l4ge.