Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ilyen honvéd kadétból programhoz hasonló van Szlovákiában? Romániába? Az ott előktől kérdezve elsősorban.
Az Akadémia ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika kadétjairól rendszeresen vannak hirek, de bevallom nem követem őket, igy fejből nem tudok beszámólót irni róluk, @PavolR nyilván jobban be tudja mutatni őket, ő szlovákabb magyar, mint énIlyen honvéd kadétból programhoz hasonló van Szlovákiában? Romániába? Az ott előktől kérdezve elsősorban.
Nem baj majd vissza szökik, elég sokat fejlődik itt. Tökéletes kettős ügynök lesz belőle.Az Akadémia ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika kadétjairól rendszeresen vannak hirek, de bevallom nem követem őket, igy fejből nem tudok beszámólót irni róluk, @PavolR nyilván jobban be tudja mutatni őket, ő szlovákabb magyar, mint én![]()
Kár érte! Kiváló ügynök volt!Nem baj majd vissza szökik, elég sokat fejlődik itt. Tökéletes kettős ügynök lesz belőle.Hát akkor p ügynök jelentésére várunk.
Nem teljesen ide tartozik, de sztem érdekes. Meglepődtem, hogy a Monarchia serege létszámban milyen magas volt évtizedekig.
Elsősorban nem neked szól @Masztiff , de...Zorn főfelügyelő 2018. szeptember 4-én aláírta a Bundeswehr új képességfejlesztési profilját. Konkrét célokat határozott meg a tervezéshez
a Bundeswehrnek a következő 15 évben. A koncepció a nyilvánosság számára csak az alapvető körvonalakban kerül bemutatásra. A parlamenti képviselők
részletek a titoktartás fenntartása mellett ismerhetik meg. Némi tervezési részletek szivárogtak ki.
Nálunk a közvélemény (az adófizető állampolgár ) elöl olyasmit is titkolnak,mit nincs értelme titkolni-CFE szerződls miatt úgy is minden szóbajöhető ellenfelünk tud róla.Azt a hozzászólást most átemelem ide:
Elsősorban nem neked szól @Masztiff , de...
Tessék ezen elgondolkodni!
Ugyebár eddig minden fene nagy nyilvánosság előtt zajlott a Bundeswehr környékén. Most meg ez.
Akkor lehet, hogy mégiscsak az a normális, hogy nem óbégatunk ki minden információt a takaró alól?
Lehet, hogy mégsem olyan nagy hiba, hogy titkolóznak minden szaron?
Meg hogy holmi jöttment fórumozók (különös tekintettel a "kamionsofőrökre" - bocs @Negan î) orrára nem kötik a Honvédség terveit.
Várjál még 1-2 évet, és a BW sem lesz még ennyire sem jópofi.Nálunk a közvélemény (az adófizető állampolgár ) elöl olyasmit is titkolnak,mit nincs értelme titkolni-CFE szerződls miatt úgy is minden szóbajöhető ellenfelünk tud róla.
Mondjuk azt, hogy egy panzergrenadier században és szakaszban milyen eszközök lesznek (a Pumán kívül), az istennek sem találom...Azt a hozzászólást most átemelem ide:
Elsősorban nem neked szól @Masztiff , de...
Tessék ezen elgondolkodni!
Ugyebár eddig minden fene nagy nyilvánosság előtt zajlott a Bundeswehr környékén. Most meg ez.
Akkor lehet, hogy mégiscsak az a normális, hogy nem óbégatunk ki minden információt a takaró alól?
Lehet, hogy mégsem olyan nagy hiba, hogy titkolóznak minden szaron?
Meg hogy holmi jöttment fórumozók (különös tekintettel a "kamionsofőrökre" - bocs @Negan î) orrára nem kötik a Honvédség terveit.
Lesz meglepetés ha következő kormány fél éven belül dönt majd tender nélkül és választ egyet a három IFV ajánlat közül. Az információk rendelkezésre állnak, a korábbi tender feltételei és követelményei pedig már nem köti őket...A nyilvános beszerzésekre meg igen jó példa a cseh bohózat. 4 év szarpofozás után lefújták az egészet a francba.![]()
Jó meglátás.A tikolózásnak van különben egy olyan előnye is, hogy sokkal profibbaknak látszunk. Mert az utólagos magyarázkodás sokkal kellemetlenebb...
Egy században semmilyen más jármű nincs, csak Puma.Mondjuk azt, hogy egy panzergrenadier században és szakaszban milyen eszközök lesznek (a Pumán kívül), az istennek sem találom...![]()
Én már azzal is kibékülnék, hogy egyáltalán hányan vannak.Mondjuk azt, hogy egy panzergrenadier században és szakaszban milyen eszközök lesznek (a Pumán kívül), az istennek sem találom...![]()
Hogy hogy te ilyet nem tudsz? A németekhez jártok nem? Én tartom magam a konteómhoz, hogy az elméleti 44 ss páncélos hadosztály felépítésére hajaz a mostani felépítés is. Egy két ravasz keresztkérdéssel (mint a putimi csendőr őrmester a svejben) a részeg jürgenből ezt ki tudnátok húzni.Én már azzal is kibékülnék, hogy egyáltalán hányan vannak.
Soha nem voltam Németországban.Hogy hogy te ilyet nem tudsz? A németekhez jártok nem? Én tartom magam a konteómhoz, hogy az elméleti 44 ss páncélos hadosztály felépítésére hajaz a mostani felépítés is. Egy két ravasz keresztkérdéssel (mint a putimi csendőr őrmester a svejben) a részeg jürgenből ezt ki tudnátok húzni.
De a kollégáid járnak oda, velük csak beszélgetsz, náluk is lehet használni a putimi csendőr őrmester kihallgatási módszerétSoha nem voltam Németországban.
Akik jártak azok nem páncélgránátosoknál voltak és nem is BW laktanyában.De a kollégáid járnak oda, velük csak beszélgetsz, náluk is lehet használni a putimi csendőr őrmester kihallgatási módszerét![]()
Nem baj most mennek ki a fiúk a leopard 7 sekkel ismerkedni keress kapcsolatot, és utána okosíts ki.Akik jártak azok nem páncélgránátosoknál voltak és nem is BW laktanyában.
Ez nekem 2 eve a meggyozodesem, hogy kis valtoztatasokkal azt epitjuk fel dd szinten, amit ok hdo szinten tartanak hadrendben (1. & 10. PzDivs.)Hogy hogy te ilyet nem tudsz? A németekhez jártok nem? Én tartom magam a konteómhoz, hogy az elméleti 44 ss páncélos hadosztály felépítésére hajaz a mostani felépítés is. Egy két ravasz keresztkérdéssel (mint a putimi csendőr őrmester a svejben) a részeg jürgenből ezt ki tudnátok húzni.
De a kollégáid járnak oda, velük csak beszélgetsz, náluk is lehet használni a putimi csendőr őrmester kihallgatási módszerét![]()
Az nem én kleszek, van itt aki nálam ismerősebb Tatán.Nem baj most mennek ki a fiúk a leopard 7 sekkel ismerkedni keress kapcsolatot, és utána okosíts ki.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..