nem.
A német gyárósorral ott tartunk, hogy le tudja húzni a napi tervezett termelés kétharmadát, Viszont, a targoncások hiánycikkek lettek, van olyan alraktár ott, hogy a négy műszakból kettőben van csak, ...Ha felső regálról kell valami, hívjanak valakit aki megoldja a másik raktárból. na ez van a Lynx gyár mellett. A repmérnök srácot, meg még én beszéltem rá anno az aikidóra, kicsi a világ, na, Egyéként tavaly az említett cégnél láttam olyan belsőhirdetést: Felsőfokú végzettséged van? Gyere hozzánk tesztermérnöknek, három hónap alatt átképzünk., A mostani hirdetés már háromszázezer forint -brutto jutalmat ígér annak, ha valaki ajánl az automata gépsor üzemeltetetésére technikust, Az utalás akkor megy, ha az ajánlott személy két hónap múlva még ott dolgozik... máshol még szarabb a helyzet, van olyan aki napi három órát ingazik oda vissza, mint javító. havi háromszázezer nettoért, gyerekek után járó adókedvezménnyel folyamatos műszakban...
Sok sikert a világszínvonalú magyar hadiipari tervekhez.
NATO főtisztet nem mondtam, ott ugye még enm pincérkedtem. de ha nem lesz lockdown, decemerben talán lesz hungaricum forraltborozás, és akkor talán.