Filmek és sorozatok

Ez elég jól sikerült!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Vaják első évad összefoglaló 6 percben :D

1. Fonalak (1984 TV Movie) - láttam, jó film

2. Bombaveszély (1990 TV Movie) - nem ismertem

3. Másnap (1983 TV Movie) - láttam, remekmű

4. A fiú és a kutyája (1975) - megvan, belenéztem, de nem jött be

5. Az utolsó part (1959) - a későbbi kétrészes tv film változatát láéttam, az tetszett

6. A majmok bolygója (1968) - remekmű

7. Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni (1964)

8. Bombabiztos (1964) - láttam, jó film

9. Háborús játék (1966 TV Movie) - nem ismertem

10. Otthon, biztonságban (2006) - nem ismertem

11. Testamentum (1983) - nem ismertem

12. Ne várd a csodát! (1988) - láttam, jó film

13. Terminátor 2. - Az ítélet napja (1991) - remekmű

14. Amikor fúj a szél (1986) - nem ismertem

15. Az utolsó esély (1995) - nem sorolnám ide

16. Nincs határ (2010) - láttam, jó film, de nem sorolnám ide

17. WW III: World War III (1998 TV Movie) - nem ismertem

18. A rettegés arénája (2002) - nem rossz film, de ennél jobb Jack Ryan filmek vannak

19. A negyedik záradék (1987) - nem ismertem

20. Bombabiztos (2000 TV Movie) - láttam, jó film, jó remake

• Tetszik
Reactions: Terminator

1. Fonalak (1984 TV Movie) - láttam, jó film

2. Bombaveszély (1990 TV Movie) - nem ismertem

3. Másnap (1983 TV Movie) - láttam, remekmű

4. A fiú és a kutyája (1975) - megvan, belenéztem, de nem jött be

5. Az utolsó part (1959) - a későbbi kétrészes tv film változatát láéttam, az tetszett

6. A majmok bolygója (1968) - remekmű

7. Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni (1964)

8. Bombabiztos (1964) - láttam, jó film

9. Háborús játék (1966 TV Movie) - nem ismertem

10. Otthon, biztonságban (2006) - nem ismertem

11. Testamentum (1983) - nem ismertem

12. Ne várd a csodát! (1988) - láttam, jó film

13. Terminátor 2. - Az ítélet napja (1991) - remekmű

14. Amikor fúj a szél (1986) - nem ismertem

15. Az utolsó esély (1995) - nem sorolnám ide

16. Nincs határ (2010) - láttam, jó film, de nem sorolnám ide

17. WW III: World War III (1998 TV Movie) - nem ismertem

18. A rettegés arénája (2002) - nem rossz film, de ennél jobb Jack Ryan filmek vannak

19. A negyedik záradék (1987) - nem ismertem

20. Bombabiztos (2000 TV Movie) - láttam, jó film, jó remake
Nekm a Jack Ryan nem jött be. Annyit vettem ki belőle, hogy jön a Tomkrúz és megver valakit. 3 percenként.

Bajszos csávóról nekem mindig ez fog az eszembe jutni:

Nekem meg ez:
d4f837c93cb26dbafaa8b34c42b2f49c.gif

A Person of Interest c sorozatot nézte valaki?

• Tetszik
Reactions: Nemerson and zeal
az utolsó Han Solo akit ismerek, az igazi, és egy Batmant láttam, abban Val Kilmer volt a főszereplő.
Ford 2x játszotta el Ryant, egyszer Baldwin(senkit nem lőtt le), Affleck és az utcsó filmben( messze a legsz@rabb) a Pine gyerek volt. A sorozatban John Krasinski játsza, szerintem nem rossz.

Ford 2x játszotta el Ryant, egyszer Baldwin(senkit nem lőtt le), Affleck és az utcsó filmben( messze a legsz@rabb) a Pine gyerek volt. A sorozatban John Krasinski játsza, szerintem nem rossz.
Alec Baldwin valahogy a végén csak lelőtte az orosz matrózt aki fel akarta robbantani a Vörös Októbert:) A sorozatból gyakorlatilag kész a 3. évad és pár hete készül a 4-ik évad - ezekben a percekben éppen Vácegresen. Viszont nagyon régóta várok személy szerint egy igazi, klasszikus Tom Clancy feldolgozásra mozifilmen - amennyi pénzt elqrtak a Vörös Október óta mindenféle szarul megcsinált filmekre, abból talán kijött volna 1-2 tisztességes filmadaptáció.

ARyant addig néztem, míg a főszereplőt egy szállodában kibaszott nagy lövöldözéssel akarták megölni. Hát ki lehet ekkora barom? Aztán meg hogy Oroszország bedöntse az amerikai gazdaságot? Meg hogy az Egyesült Állatoknak nincs olajtartaléka??:confused::confused::confused:

Átnyergeltem Bournéra. Nabazz. Fognak egy vizihullát, aki feléled, de eltitkolják. Nem kérnek orvosi segítséget, nem értesítik a Parti Őrséget. Majd a hulla megagyal két rendőrt. TGVn utazik olyan vonalon, ahol az nem is jár. OK, ezt se nekem csinálták.

Alec Baldwin valahogy a végén csak lelőtte az orosz matrózt aki fel akarta robbantani a Vörös Októbert:) A sorozatból gyakorlatilag kész a 3. évad és pár hete készül a 4-ik évad - ezekben a percekben éppen Vácegresen. Viszont nagyon régóta várok személy szerint egy igazi, klasszikus Tom Clancy feldolgozásra mozifilmen - amennyi pénzt elqrtak a Vörös Október óta mindenféle szarul megcsinált filmekre, abból talán kijött volna 1-2 tisztességes filmadaptáció.
Ez a SZabó suszter nam az volt?

Ez is csak olyan, mint az autóipar. Nem az acél, hogy jó filmeket gyártsanak, hanem hogy sok pénzt keressenek. + nyomassák a wokkot.

Ez is csak olyan, mint az autóipar. Nem az acél, hogy jó filmeket gyártsanak, hanem hogy sok pénzt keressenek. + nyomassák a wokkot.
A cél még csak az volna hogy jó filmeket csináljanak, de mi a jó nyavalyát lehet kihozni egy 80-as évekbeli film remake- jéből a korunkbeli technikával és nulla szellemi ráfordítással? Die Hard 5, Hellboy 3, sorolhatnám:) Fantasztikus utómunka és képi világ egy 40 éves mondanivalóval/történettel kombinálva - kb olyan mintha nekiállnánk baromi sok pénzből balkezes szívószálat fejleszteni - lehet, de minek? A stúdiók meg csak arra adnak pénzt, aminél egyszer már bejött a dolog - hátha bejön még egyszer. Ráadásul az összes tartalomszolgáltató előre menekül most - aki nem gyárt saját sorozatokat bármiből az eltűnik a süllyesztőben előbb-utóbb - soha nem készült ennyi szar mint mostanában.

Nézd meg a Reaper-t. Nemrég jött ki BD Rip.
Köszi, már szemezgettem vele, lehet, hogy ez fog következni. Most a '13-as raktár'-t nézem, amelyben misztikus keveredik a valósággal és van benne humor is.

Régen a Chuck után nem találtam néznivalót, ezért megnéztem többször. :D

• Tetszik
Reactions: Shed and tarzaan