Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én még az első négerig se bírtam. Mondjuk nekem a Trónolók harca se jött be.Ez elég jól sikerült!
Vaják első évad összefoglaló 6 percben
1. Fonalak (1984 TV Movie) - láttam, jó film20 Of The Best Nuclear War Films
Films that show the build up and/or detonation and/or aftermath of nuclear war or nuclear bomb attack Films in no particular order.www.imdb.com
Nekm a Jack Ryan nem jött be. Annyit vettem ki belőle, hogy jön a Tomkrúz és megver valakit. 3 percenként.1. Fonalak (1984 TV Movie) - láttam, jó film
2. Bombaveszély (1990 TV Movie) - nem ismertem
3. Másnap (1983 TV Movie) - láttam, remekmű
4. A fiú és a kutyája (1975) - megvan, belenéztem, de nem jött be
5. Az utolsó part (1959) - a későbbi kétrészes tv film változatát láéttam, az tetszett
6. A majmok bolygója (1968) - remekmű
7. Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni (1964)
8. Bombabiztos (1964) - láttam, jó film
9. Háborús játék (1966 TV Movie) - nem ismertem
10. Otthon, biztonságban (2006) - nem ismertem
11. Testamentum (1983) - nem ismertem
12. Ne várd a csodát! (1988) - láttam, jó film
13. Terminátor 2. - Az ítélet napja (1991) - remekmű
14. Amikor fúj a szél (1986) - nem ismertem
15. Az utolsó esély (1995) - nem sorolnám ide
16. Nincs határ (2010) - láttam, jó film, de nem sorolnám ide
17. WW III: World War III (1998 TV Movie) - nem ismertem
18. A rettegés arénája (2002) - nem rossz film, de ennél jobb Jack Ryan filmek vannak
19. A negyedik záradék (1987) - nem ismertem
20. Bombabiztos (2000 TV Movie) - láttam, jó film, jó remake
Bajszos csávóról nekem mindig ez fog az eszembe jutni:
Szerintem Jack Reacher-e gondolsz. Jack Ryant Han Solo és Batman alakította. Plusz most a sorozatban Mr Emily BluntNekm a Jack Ryan nem jött be. Annyit vettem ki belőle, hogy jön a Tomkrúz és megver valakit. 3 percenként.
Szerintem Jack Reacher-e gondolsz. Jack Ryant Han Solo és Batman alakította. Plusz most a sorozatban Mr Emily Blunt
az utolsó Han Solo akit ismerek, az igazi, és egy Batmant láttam, abban Val Kilmer volt a főszereplő.Szerintem Jack Reacher-e gondolsz. Jack Ryant Han Solo és Batman alakította. Plusz most a sorozatban Mr Emily Blunt
Ford 2x játszotta el Ryant, egyszer Baldwin(senkit nem lőtt le), Affleck és az utcsó filmben( messze a legsz@rabb) a Pine gyerek volt. A sorozatban John Krasinski játsza, szerintem nem rossz.az utolsó Han Solo akit ismerek, az igazi, és egy Batmant láttam, abban Val Kilmer volt a főszereplő.
Alec Baldwin valahogy a végén csak lelőtte az orosz matrózt aki fel akarta robbantani a Vörös Októbert A sorozatból gyakorlatilag kész a 3. évad és pár hete készül a 4-ik évad - ezekben a percekben éppen Vácegresen. Viszont nagyon régóta várok személy szerint egy igazi, klasszikus Tom Clancy feldolgozásra mozifilmen - amennyi pénzt elqrtak a Vörös Október óta mindenféle szarul megcsinált filmekre, abból talán kijött volna 1-2 tisztességes filmadaptáció.Ford 2x játszotta el Ryant, egyszer Baldwin(senkit nem lőtt le), Affleck és az utcsó filmben( messze a legsz@rabb) a Pine gyerek volt. A sorozatban John Krasinski játsza, szerintem nem rossz.
Ez a SZabó suszter nam az volt?Alec Baldwin valahogy a végén csak lelőtte az orosz matrózt aki fel akarta robbantani a Vörös Októbert A sorozatból gyakorlatilag kész a 3. évad és pár hete készül a 4-ik évad - ezekben a percekben éppen Vácegresen. Viszont nagyon régóta várok személy szerint egy igazi, klasszikus Tom Clancy feldolgozásra mozifilmen - amennyi pénzt elqrtak a Vörös Október óta mindenféle szarul megcsinált filmekre, abból talán kijött volna 1-2 tisztességes filmadaptáció.
Ez is csak olyan, mint az autóipar. Nem az acél, hogy jó filmeket gyártsanak, hanem hogy sok pénzt keressenek. + nyomassák a wokkot.Alec Baldwin valahogy a végén csak lelőtte az orosz matrózt aki fel akarta robbantani a Vörös Októbert A sorozatból gyakorlatilag kész a 3. évad és pár hete készül a 4-ik évad - ezekben a percekben éppen Vácegresen. Viszont nagyon régóta várok személy szerint egy igazi, klasszikus Tom Clancy feldolgozásra mozifilmen - amennyi pénzt elqrtak a Vörös Október óta mindenféle szarul megcsinált filmekre, abból talán kijött volna 1-2 tisztességes filmadaptáció.
Nem. Azt John LeCarre írta ha jól emlékszem. De részeket abból is itt forgattakEz a SZabó suszter nam az volt?
A cél még csak az volna hogy jó filmeket csináljanak, de mi a jó nyavalyát lehet kihozni egy 80-as évekbeli film remake- jéből a korunkbeli technikával és nulla szellemi ráfordítással? Die Hard 5, Hellboy 3, sorolhatnám Fantasztikus utómunka és képi világ egy 40 éves mondanivalóval/történettel kombinálva - kb olyan mintha nekiállnánk baromi sok pénzből balkezes szívószálat fejleszteni - lehet, de minek? A stúdiók meg csak arra adnak pénzt, aminél egyszer már bejött a dolog - hátha bejön még egyszer. Ráadásul az összes tartalomszolgáltató előre menekül most - aki nem gyárt saját sorozatokat bármiből az eltűnik a süllyesztőben előbb-utóbb - soha nem készült ennyi szar mint mostanában.Ez is csak olyan, mint az autóipar. Nem az acél, hogy jó filmeket gyártsanak, hanem hogy sok pénzt keressenek. + nyomassák a wokkot.
Köszi, már szemezgettem vele, lehet, hogy ez fog következni. Most a '13-as raktár'-t nézem, amelyben misztikus keveredik a valósággal és van benne humor is.Nézd meg a Reaper-t. Nemrég jött ki BD Rip.