Az előző hozzászólásban is ugyanez a videó van...
+1
Inkább úgy fogalmaznék, hogy aki fejleszt saját lánctalpas IFV, az természetszeruén azt vásárolja (szinte mindig kb egyeduli ként) a tobbiek pedig CV90-t szereznek be maguknak.A CV90 kifejezetten az ottani klímára és hóviszonyokra lett fejlesztve. A balti tengertől délre kb. senki nem veszi, attól északra meg mindenki...
Ez hol mond ellent annak amit írtam?Inkább úgy fogalmaznék, hogy aki fejleszt saját lánctalpas IFV, az természetszeruén azt vásárolja (szinte mindig kb egyeduli ként) a tobbiek pedig CV90-t szereznek be maguknak.![]()
Valaki nem tudja, hogy ezeket a gumilánctalpakat ki gyártja nekik?Tracknoise on Dutch CV9035 - rubber vs. metal tracks
Hear the difference in noise coming from the old metal tracks and the new rubber tracks that will be fitted to all Dutch CV-90's during the Mid Life Update in the coming years.
Én csak a Soucy-t tudom ilyen track gyártót.Valaki nem tudja, hogy ezeket a gumilánctalpakat ki gyártja nekik?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..