Ezt nem lehet elégszer berakni.
Igaza volt Viktornak, nem azt kell figyelni, amit mond, hanem amit csinál.
Ja,az a pár millió akik nem tudtak átjönni meg kit érdekel,nem?

Ezt nem lehet elégszer berakni.
Igaza volt Viktornak, nem azt kell figyelni, amit mond, hanem amit csinál.

Én úgy gondolom, hogy ha a vendégmunkásokat kell alkalmazni, az azt jelenti, hogy a gazdaság jó irányba halad. Nyilván ez is rejt aknákat, de ez talán a kisebbik rossz. Aztán bízzunk abban, hogy talpra lehet állítani az ország korfáját, és hosszú távon biztosítva lesz a megfelelő mértékű aktív populáció. Április 3. Csak szólok.Az a helyzet vendégmunkások nélkül nem tartható a gazdaság növekedési pályája. Az pedig a reálbéremelkedések végét jelentené. Kellemetlen és kényelmetlen szitu, de ez van.

Részben kapcsolódik (habár inkább folyamat mint biztpol)Én úgy gondolom, hogy ha a vendégmunkásokat kell alkalmazni, az azt jelenti, hogy a gazdaság jó irányba halad. Nyilván ez is rejt aknákat, de ez talán a kisebbik rossz. Aztán bízzunk abban, hogy talpra lehet állítani az ország korfáját, és hosszú távon biztosítva lesz a megfelelő mértékű aktív populáció. Április 3. Csak szólok.![]()
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig emelhető a 10-12-es totalis mélypontról a magyar termékenységi ráta. 1,2ről indultunk, a legutolsó számomra ismert 1,66, de néhány bennfentes megpendítette, hogy 1,7 fölé kúszott tavaly év végére. És ez a magyar nem cigany népesség többletgyermekvállalását mutatja. Ugyanis a ciganyoknál 2010 előtt sem okozott gondot a gyermekvállalás, tehát ennyivel több gyereket vállalnak a magyar anyák. 2,1 a cél, akkor stabilizálódik a népesség. Kérdés elérhető - e. Rendkívül fontos az eddigi kedvezmények mellé az a fordulat, hogy a gyereket vállaló nők több penzt kapnak, mint az utolsó fizetésük volt.Én úgy gondolom, hogy ha a vendégmunkásokat kell alkalmazni, az azt jelenti, hogy a gazdaság jó irányba halad. Nyilván ez is rejt aknákat, de ez talán a kisebbik rossz. Aztán bízzunk abban, hogy talpra lehet állítani az ország korfáját, és hosszú távon biztosítva lesz a megfelelő mértékű aktív populáció. Április 3. Csak szólok.![]()
Nem tudom honnét van az adatod? A ksh honlapján 2019-ig találtam, az alábbi cikk 2020-ra 1.56ot említ.Nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig emelhető a 10-12-es totalis mélypontról a magyar termékenységi ráta. 1,2ről indultunk, a legutolsó számomra ismert 1,66, de néhány bennfentes megpendítette, hogy 1,7 fölé kúszott tavaly év végére. És ez a magyar nem cigany népesség többletgyermekvállalását mutatja. Ugyanis a ciganyoknál 2010 előtt sem okozott gondot a gyermekvállalás, tehát ennyivel több gyereket vállalnak a magyar anyák. 2,1 a cél, akkor stabilizálódik a népesség. Kérdés elérhető - e. Rendkívül fontos az eddigi kedvezmények mellé az a fordulat, hogy a gyereket vállaló nők több penzt kapnak, mint az utolsó fizetésük volt.
Az SZJA visszatérítés idén remélem nem egyszeri intézkedés. 5% fölötti GDP növekedesnél automatikusan adnám. Ezt már megpenditette finoman egy illetékes. Erre lene sansz idén is. Nagy további lökést adna, hogy kitartson a növekedés.
21es majd megkeresem.Nem tudom honnét van az adatod? A ksh honlapján 2019-ig találtam, az alábbi cikk 2020-ra 1.56ot említ.
![]()
Emelkedett a születések száma 2020-ban is
A 2010-es évek után 2020-ban, a koronavírus-járvány okozta nehéz időszakban is nőtt a születések száma Magyarországon.csalad.hu
Nem tudom honnét van az adatod? A ksh honlapján 2019-ig találtam, az alábbi cikk 2020-ra 1.56ot említ.
![]()
Emelkedett a születések száma 2020-ban is
A 2010-es évek után 2020-ban, a koronavírus-járvány okozta nehéz időszakban is nőtt a születések száma Magyarországon.csalad.hu
2 lehetőség van. Vagy az 1.56-ot néztem be 1.66ra, vagy vmilyen műsorban, talán Skrabinskitól, hallottam 1,7-es becslést 21-re.21es majd megkeresem.
Azért van drogprobléma, hogy ne legyen akkora a cigányprobléma. Szerinted mit szólna a jogállamiság-rendőrség az általad vázolt dolgokhoz?Csak azért van cigány és drog probléma, mert a kormány szarik bármi érdemit tenni. ennyi.
Már rég meg lehetett volna csinálni hogy cigányság ne tudja gyerekeivel megtölteni az árvaházakat és ne legyen a cigány lánynak 8 gyereke. Két gyermek politika, második után sterilizálás mint azt Szlovákia csinálta....Svájciak is csináltak érdekes dolgokat e téren. Ez gyermek védelem, mert célja hogy a lány gyermekek ne Angliába kössenek ki kurvaként a család megélhetését biztosítva..etc
Akarásból van hiány nem eszközökből.
Úgyhogy Pócs Jancsika meg a Fidesz is elmehetnek az anyjukba.
Én is hallottam, hogy a 2021-es előzetes adatok meglepően jók. A települések felén megállt a népességfogyás.2 lehetőség van. Vagy az 1.56-ot néztem be 1.66ra, vagy vmilyen műsorban, talán Skrabinskitól, hallottam 1,7-es becslést 21-re.
kösz a linket, ezt továbbítom is a megfelelő helyre, ha esetleg még nem látták volna, akkor ugyan nézzenek már ennek a kis picsának a körmére, hogy mikkel is vagdalkozik...Huhh és az ördög ügyvédjétől kell megtudnom, hogy a Szilágyi Gerda által megemlített Várady Napsugár együtt szervezkedik egy autonóm magyar területért a romákkal. ld wikipedia. Leszbi-cigány autonóm terület! Na erre varrjatok gombot!
weboldal1
weboldal2
Már annyira politikai tényezők, hogy Zsóti is a szájára vette őket... micsoda üde kis színfoltja hazánkank aminek a létezéséről eddig lemaradtam.... hú pedig messze van április 1...
És @Wilson itt döntötte el, hogy mégis inkább a Fideszre szavazNa a nap híre:
Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt bejelentette Budapesten az egyik fórumàn:
Közölte, hogy a programjukat valódi szakértők írják, a katonai részt például a jelen lévő Vadai Ágnes.

Nevetünk rajta, pedig valójában sírni kellene.Na a nap híre:
Közölte, hogy a programjukat valódi szakértők írják, a katonai részt például a jelen lévő Vadai Ágnes.

...és hol lehet azt a programot elolvasni?Na a nap híre:
Ezt már ismerheted: eladunk mindent gombokért, leépítjük a katonaságot mer a nato megvéd és megyünk békefenntartani víztisztítással....és hol lehet azt a programot elolvasni?
Jó, lehet veszünk pár használt ami cuccot is, na.Ezt már ismerheted: eladunk mindent gombokért, leépítjük a katonaságot mer a nato megvéd és megyünk békefenntartani víztisztítással.

szuper űrtechnológiás víztisztító berendezést jaJó, lehet veszünk pár használt ami cuccot is, na.![]()

Ezt már ismerheted: eladunk mindent gombokért, leépítjük a katonaságot mer a nato megvéd és megyünk békefenntartani víztisztítással.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..