Van másik terv is. Ha már a hazai szeparatista "álmodókat" hozzuk hírbe.Ezt a cigányországot egyszerre 4 állam területeiből szeretnék kiszakítani? Sok szerencsét hozzá.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van másik terv is. Ha már a hazai szeparatista "álmodókat" hozzuk hírbe.Ezt a cigányországot egyszerre 4 állam területeiből szeretnék kiszakítani? Sok szerencsét hozzá.
"Hogyan hozzuk közös nevezőre a magyar, szlovák, ukrán és román nacionalistákat" egy lépésbenAzért rendes tőlük, hogy Miskolcot meghagynák nekünk. De ahogy nézem Kassa az kell nekik.
![]()
Ha ezt szegény @PavolR megtudja![]()
Ez egyébként valós probléma. Nagy területeken fognak többségbe kerülni 10-20 éven belül.. a magyar lakosság eleve menekül onnan ahol elkezd megnőni a számuk mert komoly együttélési problémák vannak. Szóval a folyamat öngerjesztő. A magyar inkább beköltözik a közeli nagyvárosba, a környező kisfalvak pedig hihetetlen mértékben cigányosodnak el pl a Jászságban. Még az 55-60 éves korosztály fenntartja a felszínen ezeket a településeket, de az ő gyerekeik már általában elköltöztek és eszük ágába nins visszemenni az immár cigány többségű faluba. A hlyzetről minden elmond, hogy simán bementek a Pócs házába és elagyabugyálták a lányát...Van másik terv is. Ha már a hazai szeparatista "álmodókat" hozzuk hírbe.
Azért rendes tőlük, hogy Miskolcot meghagynák nekünk. De ahogy nézem Kassa az kell nekik.
![]()
Érdekes ötlet, hogy saját államuk legyen. Próbálják csak meg, 20 év alatt teljesen leirtanák egymást...Azért rendes tőlük, hogy Miskolcot meghagynák nekünk. De ahogy nézem Kassa az kell nekik.
![]()
Ugyanez igaz volt az ukránokra is, aztán nézd mi lett belőle.Pocsék szervezőkészségük van, sohasem volt saját országuk és nem látom, hogy mi fordítana ezen a tendencián.
Ugyanez igaz volt az ukránokra is, aztán nézd mi lett belőle.
Azért rendes tőlük, hogy Miskolcot meghagynák nekünk. De ahogy nézem Kassa az kell nekik.
![]()
Pedig ázsiában van már nekik 3 is, nem tudom minek nekik még egy....Ezt a cigányországot egyszerre 4 állam területeiből szeretnék kiszakítani? Sok szerencsét hozzá.
kíváncsi vagyok mikor tudatosul a kormányzatban hogy a legálisan ittlévő migránsokra sem vagyunk kíváncsiak, legyen az tapló ukrán segédmunkás vagy szomáliai egyetemi hallgató.Csak azért van cigány és drog probléma, mert a kormány szarik bármi érdemit tenni. ennyi.
Már rég meg lehetett volna csinálni hogy cigányság ne tudja gyerekeivel megtölteni az árvaházakat és ne legyen a cigány lánynak 8 gyereke. Két gyermek politika, második után sterilizálás mint azt Szlovákia csinálta....Svájciak is csináltak érdekes dolgokat e téren. Ez gyermek védelem, mert célja hogy a lány gyermekek ne Angliába kössenek ki kurvaként a család megélhetését biztosítva..etc
Akarásból van hiány nem eszközökből.
Úgyhogy Pócs Jancsika meg a Fidesz is elmehetnek az anyjukba.
Az a helyzet vendégmunkások nélkül nem tartható a gazdaság növekedési pályája. Az pedig a reálbéremelkedések végét jelentené. Kellemetlen és kényelmetlen szitu, de ez van.kíváncsi vagyok mikor tudatosul a kormányzatban hogy a legálisan ittlévő migránsokra sem vagyunk kíváncsiak, legyen az tapló ukrán segédmunkás vagy szomáliai egyetemi hallgató.
a szomszéd kisváros szélén van egy ipari terület. elég csöves része az országnak, szal nem hiszem h nagyon nagy lóvékat adnának, de van itt azért 1-2 külföldi cég is. indiai, lengyel meg német. a német még december elején idehozott vagy 20-30 bevándorlót(MÁR MEGINT A NÉMETEK!), arabot, fekát. van nekik szállás meg miegymás
na pont 2 darab hétig kellett várni amíg összebalhéztak valami helyi erővel a sörözőben aztán meg az egyik részegen megpróbálta megbögyölőzni a társát a szállón, mire összeverekedtek, kórházba került közülük 2
a fideszes polgár jenő úr mindent elmismásol, hírzárlat, félrenézés stb
(tanulság nincs csak hőbörögni akartam hamár behubertusoztam máma)
A lájkot a behubertusozásért adtam!kíváncsi vagyok mikor tudatosul a kormányzatban hogy a legálisan ittlévő migránsokra sem vagyunk kíváncsiak, legyen az tapló ukrán segédmunkás vagy szomáliai egyetemi hallgató.
a szomszéd kisváros szélén van egy ipari terület. elég csöves része az országnak, szal nem hiszem h nagyon nagy lóvékat adnának, de van itt azért 1-2 külföldi cég is. indiai, lengyel meg német. a német még december elején idehozott vagy 20-30 bevándorlót(MÁR MEGINT A NÉMETEK!), arabot, fekát. van nekik szállás meg miegymás
na pont 2 darab hétig kellett várni amíg összebalhéztak valami helyi erővel a sörözőben aztán meg az egyik részegen megpróbálta megbögyölőzni a társát a szállón, mire összeverekedtek, kórházba került közülük 2
a fideszes polgár jenő úr mindent elmismásol, hírzárlat, félrenézés stb
(tanulság nincs csak hőbörögni akartam hamár behubertusoztam máma)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..