Ezt nem lehet elégszer berakni.
Igaza volt Viktornak, nem azt kell figyelni, amit mond, hanem amit csinál.
Ja,az a pár millió akik nem tudtak átjönni meg kit érdekel,nem?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt nem lehet elégszer berakni.
Igaza volt Viktornak, nem azt kell figyelni, amit mond, hanem amit csinál.
Én úgy gondolom, hogy ha a vendégmunkásokat kell alkalmazni, az azt jelenti, hogy a gazdaság jó irányba halad. Nyilván ez is rejt aknákat, de ez talán a kisebbik rossz. Aztán bízzunk abban, hogy talpra lehet állítani az ország korfáját, és hosszú távon biztosítva lesz a megfelelő mértékű aktív populáció. Április 3. Csak szólok.Az a helyzet vendégmunkások nélkül nem tartható a gazdaság növekedési pályája. Az pedig a reálbéremelkedések végét jelentené. Kellemetlen és kényelmetlen szitu, de ez van.
Részben kapcsolódik (habár inkább folyamat mint biztpol)Én úgy gondolom, hogy ha a vendégmunkásokat kell alkalmazni, az azt jelenti, hogy a gazdaság jó irányba halad. Nyilván ez is rejt aknákat, de ez talán a kisebbik rossz. Aztán bízzunk abban, hogy talpra lehet állítani az ország korfáját, és hosszú távon biztosítva lesz a megfelelő mértékű aktív populáció. Április 3. Csak szólok.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig emelhető a 10-12-es totalis mélypontról a magyar termékenységi ráta. 1,2ről indultunk, a legutolsó számomra ismert 1,66, de néhány bennfentes megpendítette, hogy 1,7 fölé kúszott tavaly év végére. És ez a magyar nem cigany népesség többletgyermekvállalását mutatja. Ugyanis a ciganyoknál 2010 előtt sem okozott gondot a gyermekvállalás, tehát ennyivel több gyereket vállalnak a magyar anyák. 2,1 a cél, akkor stabilizálódik a népesség. Kérdés elérhető - e. Rendkívül fontos az eddigi kedvezmények mellé az a fordulat, hogy a gyereket vállaló nők több penzt kapnak, mint az utolsó fizetésük volt.Én úgy gondolom, hogy ha a vendégmunkásokat kell alkalmazni, az azt jelenti, hogy a gazdaság jó irányba halad. Nyilván ez is rejt aknákat, de ez talán a kisebbik rossz. Aztán bízzunk abban, hogy talpra lehet állítani az ország korfáját, és hosszú távon biztosítva lesz a megfelelő mértékű aktív populáció. Április 3. Csak szólok.
Nem tudom honnét van az adatod? A ksh honlapján 2019-ig találtam, az alábbi cikk 2020-ra 1.56ot említ.Nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig emelhető a 10-12-es totalis mélypontról a magyar termékenységi ráta. 1,2ről indultunk, a legutolsó számomra ismert 1,66, de néhány bennfentes megpendítette, hogy 1,7 fölé kúszott tavaly év végére. És ez a magyar nem cigany népesség többletgyermekvállalását mutatja. Ugyanis a ciganyoknál 2010 előtt sem okozott gondot a gyermekvállalás, tehát ennyivel több gyereket vállalnak a magyar anyák. 2,1 a cél, akkor stabilizálódik a népesség. Kérdés elérhető - e. Rendkívül fontos az eddigi kedvezmények mellé az a fordulat, hogy a gyereket vállaló nők több penzt kapnak, mint az utolsó fizetésük volt.
Az SZJA visszatérítés idén remélem nem egyszeri intézkedés. 5% fölötti GDP növekedesnél automatikusan adnám. Ezt már megpenditette finoman egy illetékes. Erre lene sansz idén is. Nagy további lökést adna, hogy kitartson a növekedés.
21es majd megkeresem.Nem tudom honnét van az adatod? A ksh honlapján 2019-ig találtam, az alábbi cikk 2020-ra 1.56ot említ.
Emelkedett a születések száma 2020-ban is
A 2010-es évek után 2020-ban, a koronavírus-járvány okozta nehéz időszakban is nőtt a születések száma Magyarországon.csalad.hu
Nem tudom honnét van az adatod? A ksh honlapján 2019-ig találtam, az alábbi cikk 2020-ra 1.56ot említ.
Emelkedett a születések száma 2020-ban is
A 2010-es évek után 2020-ban, a koronavírus-járvány okozta nehéz időszakban is nőtt a születések száma Magyarországon.csalad.hu
2 lehetőség van. Vagy az 1.56-ot néztem be 1.66ra, vagy vmilyen műsorban, talán Skrabinskitól, hallottam 1,7-es becslést 21-re.21es majd megkeresem.
Azért van drogprobléma, hogy ne legyen akkora a cigányprobléma. Szerinted mit szólna a jogállamiság-rendőrség az általad vázolt dolgokhoz?Csak azért van cigány és drog probléma, mert a kormány szarik bármi érdemit tenni. ennyi.
Már rég meg lehetett volna csinálni hogy cigányság ne tudja gyerekeivel megtölteni az árvaházakat és ne legyen a cigány lánynak 8 gyereke. Két gyermek politika, második után sterilizálás mint azt Szlovákia csinálta....Svájciak is csináltak érdekes dolgokat e téren. Ez gyermek védelem, mert célja hogy a lány gyermekek ne Angliába kössenek ki kurvaként a család megélhetését biztosítva..etc
Akarásból van hiány nem eszközökből.
Úgyhogy Pócs Jancsika meg a Fidesz is elmehetnek az anyjukba.
Én is hallottam, hogy a 2021-es előzetes adatok meglepően jók. A települések felén megállt a népességfogyás.2 lehetőség van. Vagy az 1.56-ot néztem be 1.66ra, vagy vmilyen műsorban, talán Skrabinskitól, hallottam 1,7-es becslést 21-re.
kösz a linket, ezt továbbítom is a megfelelő helyre, ha esetleg még nem látták volna, akkor ugyan nézzenek már ennek a kis picsának a körmére, hogy mikkel is vagdalkozik...Huhh és az ördög ügyvédjétől kell megtudnom, hogy a Szilágyi Gerda által megemlített Várady Napsugár együtt szervezkedik egy autonóm magyar területért a romákkal. ld wikipedia. Leszbi-cigány autonóm terület! Na erre varrjatok gombot!
weboldal1
weboldal2
Már annyira politikai tényezők, hogy Zsóti is a szájára vette őket... micsoda üde kis színfoltja hazánkank aminek a létezéséről eddig lemaradtam.... hú pedig messze van április 1...
És @Wilson itt döntötte el, hogy mégis inkább a Fideszre szavazNa a nap híre:
Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt bejelentette Budapesten az egyik fórumàn:
Közölte, hogy a programjukat valódi szakértők írják, a katonai részt például a jelen lévő Vadai Ágnes.
Nevetünk rajta, pedig valójában sírni kellene.Na a nap híre:
Közölte, hogy a programjukat valódi szakértők írják, a katonai részt például a jelen lévő Vadai Ágnes.
...és hol lehet azt a programot elolvasni?Na a nap híre:
Ezt már ismerheted: eladunk mindent gombokért, leépítjük a katonaságot mer a nato megvéd és megyünk békefenntartani víztisztítással....és hol lehet azt a programot elolvasni?
Jó, lehet veszünk pár használt ami cuccot is, na.Ezt már ismerheted: eladunk mindent gombokért, leépítjük a katonaságot mer a nato megvéd és megyünk békefenntartani víztisztítással.
szuper űrtechnológiás víztisztító berendezést jaJó, lehet veszünk pár használt ami cuccot is, na.
Ezt már ismerheted: eladunk mindent gombokért, leépítjük a katonaságot mer a nato megvéd és megyünk békefenntartani víztisztítással.