Van másik terv is. Ha már a hazai szeparatista "álmodókat" hozzuk hírbe.Ezt a cigányországot egyszerre 4 állam területeiből szeretnék kiszakítani? Sok szerencsét hozzá.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van másik terv is. Ha már a hazai szeparatista "álmodókat" hozzuk hírbe.Ezt a cigányországot egyszerre 4 állam területeiből szeretnék kiszakítani? Sok szerencsét hozzá.
"Hogyan hozzuk közös nevezőre a magyar, szlovák, ukrán és román nacionalistákat" egy lépésbenAzért rendes tőlük, hogy Miskolcot meghagynák nekünk. De ahogy nézem Kassa az kell nekik.
Ha ezt szegény @PavolR megtudja
Ez egyébként valós probléma. Nagy területeken fognak többségbe kerülni 10-20 éven belül.. a magyar lakosság eleve menekül onnan ahol elkezd megnőni a számuk mert komoly együttélési problémák vannak. Szóval a folyamat öngerjesztő. A magyar inkább beköltözik a közeli nagyvárosba, a környező kisfalvak pedig hihetetlen mértékben cigányosodnak el pl a Jászságban. Még az 55-60 éves korosztály fenntartja a felszínen ezeket a településeket, de az ő gyerekeik már általában elköltöztek és eszük ágába nins visszemenni az immár cigány többségű faluba. A hlyzetről minden elmond, hogy simán bementek a Pócs házába és elagyabugyálták a lányát...Van másik terv is. Ha már a hazai szeparatista "álmodókat" hozzuk hírbe.
Azért rendes tőlük, hogy Miskolcot meghagynák nekünk. De ahogy nézem Kassa az kell nekik.
Érdekes ötlet, hogy saját államuk legyen. Próbálják csak meg, 20 év alatt teljesen leirtanák egymást...Azért rendes tőlük, hogy Miskolcot meghagynák nekünk. De ahogy nézem Kassa az kell nekik.
Ugyanez igaz volt az ukránokra is, aztán nézd mi lett belőle.Pocsék szervezőkészségük van, sohasem volt saját országuk és nem látom, hogy mi fordítana ezen a tendencián.
Ugyanez igaz volt az ukránokra is, aztán nézd mi lett belőle.
Azért rendes tőlük, hogy Miskolcot meghagynák nekünk. De ahogy nézem Kassa az kell nekik.
Pedig ázsiában van már nekik 3 is, nem tudom minek nekik még egy....Ezt a cigányországot egyszerre 4 állam területeiből szeretnék kiszakítani? Sok szerencsét hozzá.
kíváncsi vagyok mikor tudatosul a kormányzatban hogy a legálisan ittlévő migránsokra sem vagyunk kíváncsiak, legyen az tapló ukrán segédmunkás vagy szomáliai egyetemi hallgató.Csak azért van cigány és drog probléma, mert a kormány szarik bármi érdemit tenni. ennyi.
Már rég meg lehetett volna csinálni hogy cigányság ne tudja gyerekeivel megtölteni az árvaházakat és ne legyen a cigány lánynak 8 gyereke. Két gyermek politika, második után sterilizálás mint azt Szlovákia csinálta....Svájciak is csináltak érdekes dolgokat e téren. Ez gyermek védelem, mert célja hogy a lány gyermekek ne Angliába kössenek ki kurvaként a család megélhetését biztosítva..etc
Akarásból van hiány nem eszközökből.
Úgyhogy Pócs Jancsika meg a Fidesz is elmehetnek az anyjukba.
Az a helyzet vendégmunkások nélkül nem tartható a gazdaság növekedési pályája. Az pedig a reálbéremelkedések végét jelentené. Kellemetlen és kényelmetlen szitu, de ez van.kíváncsi vagyok mikor tudatosul a kormányzatban hogy a legálisan ittlévő migránsokra sem vagyunk kíváncsiak, legyen az tapló ukrán segédmunkás vagy szomáliai egyetemi hallgató.
a szomszéd kisváros szélén van egy ipari terület. elég csöves része az országnak, szal nem hiszem h nagyon nagy lóvékat adnának, de van itt azért 1-2 külföldi cég is. indiai, lengyel meg német. a német még december elején idehozott vagy 20-30 bevándorlót(MÁR MEGINT A NÉMETEK!), arabot, fekát. van nekik szállás meg miegymás
na pont 2 darab hétig kellett várni amíg összebalhéztak valami helyi erővel a sörözőben aztán meg az egyik részegen megpróbálta megbögyölőzni a társát a szállón, mire összeverekedtek, kórházba került közülük 2
a fideszes polgár jenő úr mindent elmismásol, hírzárlat, félrenézés stb
(tanulság nincs csak hőbörögni akartam hamár behubertusoztam máma)
A lájkot a behubertusozásért adtam!kíváncsi vagyok mikor tudatosul a kormányzatban hogy a legálisan ittlévő migránsokra sem vagyunk kíváncsiak, legyen az tapló ukrán segédmunkás vagy szomáliai egyetemi hallgató.
a szomszéd kisváros szélén van egy ipari terület. elég csöves része az országnak, szal nem hiszem h nagyon nagy lóvékat adnának, de van itt azért 1-2 külföldi cég is. indiai, lengyel meg német. a német még december elején idehozott vagy 20-30 bevándorlót(MÁR MEGINT A NÉMETEK!), arabot, fekát. van nekik szállás meg miegymás
na pont 2 darab hétig kellett várni amíg összebalhéztak valami helyi erővel a sörözőben aztán meg az egyik részegen megpróbálta megbögyölőzni a társát a szállón, mire összeverekedtek, kórházba került közülük 2
a fideszes polgár jenő úr mindent elmismásol, hírzárlat, félrenézés stb
(tanulság nincs csak hőbörögni akartam hamár behubertusoztam máma)