Na ezt nem is tudtam, hogy a tűzoltók (katasztrófavédelem) is kapnak, de akkor nézd meg, hogy az egyik kollégád hogyan viszonyul a mostani helyzethez. Az ő narratívája alapján nálatok az 5 fő részére több, mint 10 ezer Ft egy hideg vacsora, ebből is látszik, hogy vannak akiket nem lehet meggyőzni a hathavival se.
Nincs a világon annyi pénz amit ne lehetne elverni....
100+ kg vagyok, sok a meló és este sokat is eszek.
A saját részemre 10,000 FT-ból meg van az 5 napi vacsorám és az uzsonnám nap közben!
Vacsora (5 nap):
Ez 2 db fél kilós korpás kenyér.
5 csomag fóliázott szalámi/sonka amihez éppen kedvem van, az 500+ Ft-os kategóriából
Laktózmentes medve sajt 3 db.
Uzsonna:
Meg egy rakadt csokoládé (3Bit, Snickers stb...) amiből napi kettőt legalább megeszek.
+2 karton ásványvizet megiszok hétköznap
Ez egy hétre elég nekem uzsonnára és vacsorára hétköznap.
Az ebédem is ritkán van napi 2000 Ft fölött, úgy, hogy meleget eszek, étteremben/kajáldában!
És most senkit nem megbántva, de aki akkora nagy balfasz, hogy 10,000 Ft-ért vesz vacsorát, ráadásul ilyen szottyad szart, az meg is érdemli a sorsát!
Csak, hogy legyen mihez mérni, itt a környékünkön, házhozszállítással 6000 forint egy nagy melegkajás tál. Cigánypecsenyével, Cordon Blue-val sültkrumplival, rizzsel meg minden flincflaccal. Én azt az adagot kétszerre eszem meg egy nap, ebédre és vacsorára!
És ezt a 6000-s kaját, amiben a házhozszállítás is benne van, mérjük össze azzal amit ő vett 10,000 Ft-ért....