41 tonna jó minőségű acél."Helyi romák loptak el egy orosz tankot a Herszon megyei Ljubimivka faluból"
Beszarás![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
41 tonna jó minőségű acél."Helyi romák loptak el egy orosz tankot a Herszon megyei Ljubimivka faluból"
Beszarás![]()
Ahogy az orosz oldalon se mindegy éppen kinél kerül az ember fogságba.25 év tapasztalat , abból 8 év az ukrán konfliktus! Ukránoknál egyébként hatalmas különbségek vannak , hogy kihez kerülsz fogságnba, nackóokhoz, Ukrán Gárdához, ukrán hadsereghez vagy SBU-hoz.
Persze mindent meg lehet magyarázni... Az is lehet, hogy az emlékmű került bele a tűzvonalba elhaladás közben és az is lehet, hogy csak vadnyugatosat játszott.Javítsatok ki, de az oroszokon fehér szalag van, vörös a donbassi milicia... Mondjuk szerintem ők még a sárga bicikliket is el fogják tolni az ukránok udvaráról.
És? Igaz csak játék, de anno Red Orchestra-ban rommá lőttem egy fészert mert azt hittem T-34...
Itt meg konkrétan menetből megláttak egy páncélost a fák között, első lövések tisztán telibekurják, utána meg a torony forgása nem bírja az iramot az előrehaladás tempójával.
Rosszabb esetben meg Ali Allahuakbarék hadonásznak vele a CDG-n vagy Schiphol-on.Azok a fegyverek mennek a feketepiacra, bunozokhoz, vagy jobb esetben orosz hadizsakmany lesz.
Ahogy elnézem a Harkovban elfogott orosz katonákat ezek nem harcedzett orosz veteránok, hanem nagyon fiatal orosz srácok...Én előre megmondtam. Akkor meg kioktattatok. Van ezeknek egyáltalán vezérkaruk? Van ezeknek egyáltalán rádiójuk?
Ha valaki nem értette volna a párbeszédet. (a videót most nem keresem meg)És a lerohadt orosz tankban is az arra járó ukrán autóst kérdezte a tankista, hogy mik a hírek, és mit mondanak, neki hova kellene vonulnia. _Kijevbe, barátom.
Ha a gázt/olajat Ukrajna termelné ki a saját céljára elfogadható is lenne amit mond....
Olajrol meg gazrol van benne szo. 12:55 - tol erdekes. Nem is tudtam hogy nyugaton is ilyen gazlelohelyek vannak. Ha ez igaz valoszinu hogy mennek oda is az oroszok.
Persze mindent meg lehet magyarázni... Az is lehet, hogy az emlékmű került bele a tűzvonalba elhaladás közben és az is lehet, hogy csak vadnyugatosat játszott.
Nem tudom eldönteni, hogy bmp-2, vagy bmd-2 van-e a videóban. (inkább az első) De az elektromos toronymozgató mechanizmus mindkettőnél kb 12 másodperc (30°/sec a max) alatt körbe tudja forgatni a tornyot, így elég nehéz elhinni, hogy nem tudja lekövetni, ha csak nem csukott szemmel lőtt a barátunk.
Meg szvsz olyan távolságból láthatta volna azt a kibaszott nagy talapzatot és előtte a táblákat, amin áll az a szerencsétlen brdm-2, ha már úgy is azt célozta.![]()
Ez is eltévedt ott áll tok egyedül az út közepén...Orosz tank kilövése, Szumi, 02.27.
Hát ez furcsa kissé...
Valószínűleg már otthagyta a kezszem.Orosz tank kilövése, Szumi, 02.27.
Hát ez furcsa kissé...
Csak azt nem veszi át kritika nélkül a teljes nyugati sajtó.mert az oroszok nem?![]()
Igen @boki, @vasszekely nem vagyok moderátor ezért nem tudom és nem is akarom előírni mit posztoltok de nem lehetne a nézeteltéréseket valamilyen másik platformon lebonyolítanitok?Na, megint kezd átmenni a fórum, idétlen, részeg, kocsmai alkudozásba.
Biztos jó ez. Csak én nem látom értelmét.
Valószínűleg már otthagyta a kezszem.
Ha elfogy a nafta és ott hagyják, akkor könnyű préda bárkinek.
Hogy lehettek ezek ennyire közel egymáshoz harci helyzetben? Ezek nem "roncsok" voltak amúgy is?Ivano-Frankovsk reptere rakétacsapás után. Úgy néz ki a MIG-29 már nem fognak repülni
VK | VK
vk.com
Csendes Don. Első rész vége.Ahogy az orosz oldalon se mindegy éppen kinél kerül az ember fogságba.
Én kiegyeznék inkább egy békében!a gyozelemert meg kell neha szenvedni, az oroszok ehhez mar hozzaszoktak, ideje ujra a kenyelmes europainak is visszaternie a gyokerekhez.
Fogtak egy őrnagyot.Aki k_rvának áll, ne csodálkozzon ha megb_sszák. Agyon is lőhetnék.
Na, megint kezd átmenni a fórum, idétlen, részeg, kocsmai alkudozásba.
Biztos jó ez. Csak én nem látom értelmét.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..