Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát... Rendesen ki vannak akadva!Ez egészen szürreális......
https://fb.watch/bBVSoYY9Xy/
A városban Sumy külföldi diákok megértették, hogy a kijevi rezsim „élő pajzsként” használja őket, és azonnali evakuálást követelnek a harci műveletekből
Nemsoká Zumvolt lesz belőle.mini Zumwalt
Instant seggbekuki!!!TÉNYLEG! Mi lesz azokkal az autósokkal Magyarországon, akik Nagy Magyarországos matricával autóznak?![]()
Értem én, hogy fel vannak háborodva az ukrán civiliek, de mit várnak mi fog történni, ha elkezdenek a megszálló katonákkal veszekedni?
Amerikás topikba tettem be cikket, az nem csak a volt SZU területén lévőket említi. Na meg a véletlen megbetegedéseket ezen laborok környékén.Boki, ezekkel a laborokkal mi lesz? Szétbombázza őket Oo.? Kiszabadulhat-e onnan valami? Megsemmisíti-e a biológiai anyagokat a bombázás? Vagy csak szétdobja?
Ez szörnyű hogy az oroszoknak nincs 2022-ben egy értelmes támadó drón flottája ami védhetné a konvojokat.Kilőtt "tankok"
Prilukinál -ha mond ez a név valakinek valamit.
te Boki másodnickje vagy? vagy ott laksz nála, a pincében?
ok kösszRaktam be róla videót....
Áldozathibáztatás, és az nyugaton tiltott dolog.Bemész a harlembe egy white power feliratú pólóval... vs Z betűs autóval autókázol és parkolsz egy olyan országban amin 10 ezrével haladnak át menekültek, akik ugyanezen logos tankok elől menekülnek... a ti választásaitok, vállaljátok a következményeit/legyetek felkészülve rájuk/ne csodálkozzatok.
Iraqi Chemical Weapons 2003 - DJ Putyin 2022 Remix feat MC LukasenkoUSA által finanszírozott biolaborok Ukrajna területén:
![]()
Ha én lennék a CIA vezetője akkor én is az orosz határhoz a lehető legközelebb telepíteném a szupertitkos "biolaborokat", mert ott tuti nem izgatna senkit. 500 IQ vazzzeeÉvek óta ismert, hogy a jenkik biolaborokat üzemeltetnek és finanszíroznak a volt SZU tagköztársaságok területén. Ez nem újdonság! Persze vannak emberek és sokan akik nincsenek otthon a témában.
Kilőtt "tankok"
Prilukinál -ha mond ez a név valakinek valamit.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..