Még egy ukrán ellentámadás nem jutott tovább a twitternél.Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Még egy ukrán ellentámadás nem jutott tovább a twitternél.Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.
Ezekkel lőtték a herszoni repteret , ami már orosz ellenőrzés alatt áll.De imádom mikor az ilyen buzi pontatlan tüzérségi szarokat szetcsapjak egy precíz lövéssel és látványosan elhamvadnak .mivel bombázzák szét?
Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.
Mert be fog lépniNem tudom, ti hogy vagytok vele, de annyiszor elmondják, hogy a NATO nem lép be háborúba, hogy számomra kezd gyanússá válni. Miért kell ezt naponta többször elmondani?
. Amikor egy kormány tagad valamit, akkor pont arra készül. Lásd Putyint. Mennyit mondta, hogy nem támadja meg Ukrajnát, aztán február 24.-én buuummmm, megtámadta
.Csak Putyin nem egy atomhatalom ellen indított el inváziót hanem Ukrajna ellen, hidd el nagyon más ilyen esetben a leányzó fekvése.....Mert be fog lépni. Amikor egy kormány tagad valamit, akkor pont arra készül. Lásd Putyint. Mennyit mondta, hogy nem támadja meg Ukrajnát, aztán február 24.-én buuummmm, megtámadta
.
A Kelet-Ukrajnában harcoló ukrán csapatok ugyanis 30 napra elegendő készlettel rendelkeznek, ha pedig gyűrűbe kerülnek, és az oroszok ellehetetlenítik a nagy távolságok miatt egyébként is nehézkes utánpótlásküldést, akkor kifogynak a lőszerekből és nem fognak tudni tovább harcolni.ez a felőrlés időszaka. Most dől el, hogy logisztikailag melyik ország fogja tovább bírni.
Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.
A videóban látható férfi Olekszij Honcsarenko parlamenti képviselő, és arról beszél, hogy felszabadították Posad-Pokrovszke falut,és már teljesen ukrán kézen van, beszél még arról, hogy az oroszok kazettás lôszert/bombát használnak Kherson régióban, és azt mondja, hogy az ukrán hadsereg további ellentámadásokat, fog végrehajtani és ez nem üres beszéd...A sok piros része nem tudjuk a gyakorlatban mit jelent. Meg ugye késlelteti az ostromot, ha kijjebb tolják az ellenséget.
szerintem Herszon fele tartanak. tudnak valamit, amit mi meg nem?Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.

Látszik hogy katapultálnak belőle, de már későn...
Csinálnak maguknak egy zsákot. Egyszerűbb, nem kell az oroszokra várni...Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.
ez a festés alapján ukrán cuccnak tűnik ..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..