Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Öt sorban a topic témáján kívül.Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de annyiszor elmondják, hogy a NATO nem lép be háborúba, hogy számomra kezd gyanússá válni. Miért kell ezt naponta többször elmondani?
Posad Pokrovskoje már ukrán kézen:
Ha már ilyenre sor kerülne, akkor az egy nagy nemzetközi, a háborúskodást lezáró rendezési konferencia keretében történhetne meg. És sokkal valószínűbb lenne ekkor is egy független Kárpátalja, mint rutén-ukrán-magyar államocska létrehozása! Persze ez is abban az esetben csak, ha az ukránok nem kapitulálnak időben és idáig fajulna a dolog a bedarálásukat követően, azaz, hogy feldarabolják őket.Bár nem tartom kicsit se valószínűnek, de el tudjátok képzelni azt a sírás-rívást amit a románok meg a szlovákok csinálnának ha véletlenül Putyin felajánlaná mondjuk a Paks II projekt folytatásáért cserébe?
Dehogynem.Ha az oroszokon múlik sehogy, de egyre inkább úgy látom hogy ők se tudnak mit kezdeni az ukránokkal. Putyin a Majdan óta elérte hogy minden eddiginél erősebb az ukrán nemzettudat. Úgy látszik Putyin nem érti hogyan működik a nacionalizmus, mert csak feltüzelni tudta amikor oltani kellett volna. Most ezt már ő se tudja eloltani.
Ennek azért ellentmond, hogy tegnap már némileg puhultak az orosz feltételek...Ha már ilyenre sor kerülne, akkor az egy nagy nemzetközi, a háborúskodást lezáró rendezési konferencia keretében történhetne meg. És sokkal valószínűbb lenne ekkor is egy független Kárpátalja, mint rutén-ukrán-magyar államocska létrehozása! Persze ez is abban az esetben csak, ha az ukránok nem kapitulálnak időben és idáig fajulna a dolog a bedarálásukat követően, azaz, hogy feldarabolják őket.
..
Én leírtam már sokszor. Minél később kötnek békét, egyeznek meg valamilyen módon, annál rosszabb pozícióba kerülnek és annál többet fog kérni az Orosz Medve! Mert ahogy nőnek a szankciók, úgy emelik a tétet majd ők is. 1-2 hónap múlva már az új Ukrajna mekkorasága lesz az asztalon a részükről.
Ilyenkor a rák nem eszi a gyomrukat ? !!!!!!!!!!Ukrajna....
Mert megy a taktikázás. De gondolj bele, minden egyes négyzetméter, amit elfoglalnak, az az ő pozíciójukat fogja erősíteni majd a rendezéskor, ez logikus.Ennek azért ellentmond, hogy tegnap már némileg puhultak az orosz feltételek...
És a harmadik? Mert ha jól láttam három gép volt kettő pottyant , egy katapultálást láttam a második gépnél.
Mihail Fridman szerint felérne egy öngyilkossággal, ha valaki Putyint most a háború befejezéséről győzködné.Ez azt jelenti, hogy akik ezt a döntést hozzák, semmit sem értenek Oroszország működéséből. Ez pedig veszélyes a jövőre nézve.
Az Azovosok halálra vannak ítélve. Ha elfogják őket élve.... akkor már jobb halálig kitartani.Zelenszkij elmenekülhetett volna az USA felajánlotta neki ,még sem tette.pedig már valahol szurcsölhetné a koktélt valamelyik tengerparton, szerinted ki számoltatta volna el az USA pártfogoltjaként? Elárulom neked senki,
tehát szerintem már itt van egy logikai butató a gondolatmenetet én....
Ami pedig az Azovosokat illeti nem kedvelem őket , de az tény, hogy ők fanatikusak és a nagy részük inkább vállalja azt, hogy meghal az oroszok elleni harcban amelyben Ukrajnáért harcol, minthogy fogságba essen, sokukat szerintem nem nagyon érdekli az elszámoltatás mert úgy gondolják, hogy vagy meghalnak a harcban vagy győznek...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..