Kadyrov egymaga viszi az orosz média/propaganda részleget úgy tűnik
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Még egy ukrán ellentámadás nem jutott tovább a twitternél.Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.
Ezekkel lőtték a herszoni repteret , ami már orosz ellenőrzés alatt áll.De imádom mikor az ilyen buzi pontatlan tüzérségi szarokat szetcsapjak egy precíz lövéssel és látványosan elhamvadnak .mivel bombázzák szét?
Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.
Mert be fog lépni . Amikor egy kormány tagad valamit, akkor pont arra készül. Lásd Putyint. Mennyit mondta, hogy nem támadja meg Ukrajnát, aztán február 24.-én buuummmm, megtámadta .Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de annyiszor elmondják, hogy a NATO nem lép be háborúba, hogy számomra kezd gyanússá válni. Miért kell ezt naponta többször elmondani?
Csak Putyin nem egy atomhatalom ellen indított el inváziót hanem Ukrajna ellen, hidd el nagyon más ilyen esetben a leányzó fekvése.....Mert be fog lépni . Amikor egy kormány tagad valamit, akkor pont arra készül. Lásd Putyint. Mennyit mondta, hogy nem támadja meg Ukrajnát, aztán február 24.-én buuummmm, megtámadta .
A Kelet-Ukrajnában harcoló ukrán csapatok ugyanis 30 napra elegendő készlettel rendelkeznek, ha pedig gyűrűbe kerülnek, és az oroszok ellehetetlenítik a nagy távolságok miatt egyébként is nehézkes utánpótlásküldést, akkor kifogynak a lőszerekből és nem fognak tudni tovább harcolni.ez a felőrlés időszaka. Most dől el, hogy logisztikailag melyik ország fogja tovább bírni.
Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.
A videóban látható férfi Olekszij Honcsarenko parlamenti képviselő, és arról beszél, hogy felszabadították Posad-Pokrovszke falut,és már teljesen ukrán kézen van, beszél még arról, hogy az oroszok kazettás lôszert/bombát használnak Kherson régióban, és azt mondja, hogy az ukrán hadsereg további ellentámadásokat, fog végrehajtani és ez nem üres beszéd...A sok piros része nem tudjuk a gyakorlatban mit jelent. Meg ugye késlelteti az ostromot, ha kijjebb tolják az ellenséget.
szerintem Herszon fele tartanak. tudnak valamit, amit mi meg nem?Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.
Látszik hogy katapultálnak belőle, de már későn...
Csinálnak maguknak egy zsákot. Egyszerűbb, nem kell az oroszokra várni...Ha igaz a térkép akkor nem értem ez most mire volt jó.