Rheinmetall Lynx

Hawkes (janes) szerint holnap megtörténik az ausztrál győztes kihírdetése.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez mit jelent???

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ÉSz a Twitteres közönségszavazásról szól szerintem.
Azt írja, hogy a a háttérinformációk, pletykák egyértelműen 1 iranyba mutatnak. Ez független a szavazastól.
Viszont semmilyen utalást nem találtam sehol. Régen itt linkelve volt 1 ausztrál haditechnikai fórum, de elvesztettem a linket...

Azt írja, hogy a a háttérinformációk, pletykák egyértelműen 1 iranyba mutatnak. Ez független a szavazastól.
Viszont semmilyen utalást nem találtam sehol. Régen itt linkelve volt 1 ausztrál haditechnikai fórum, de elvesztettem a linket...
Öszintén szólva,nem izgat,hogy megnyeri e a Lynx a kenguru tendert.Az izgat,hogy milyen értékelést kap.

• Tetszik
Reactions: OhioNurse
Ha nem nyeri meg, akkor egy hónapig megint az lesz a téma fórumon hogy "miért ezt a sz@rt vettük"...

Azt mondták hogy értékelést nyilvánosságra fogják hozni?
Passz, de közben rájöttem, hogy nyertünk. :D

Ha minden pletyka, infó egy irányba mutat, akkor a szavazás is. :cool:

Rheinmetall értékesítési alelnökével, Oliver Mittelsdorf-val készült interjú: Moldava nad Bodvou a fegyvergyártás új központja lehet Szlovákiában

„A szlovák fegyveres erők számára készülő Lynx járművek gyártásának a 80 százalékát, valamint a tesztelések és fejlesztések nagy részét itt kell elvégezni. Várakozásaink szerint Moldavában kezdetben mintegy 150 új, magasan képzett munkahely jön létre a termelésben és az irányításban. Ez a cég nem csak a gyártásért és tesztelésért lesz felelős, hanem a hosszú távú karbantartásért és szervizelésért, a további korszerűsítésért, valamint a portfóliónk egyéb termékeinek gyártásáért is” – mondta Oliver Mittelsdorf, a Rheinmetall értékesítési alelnöke a Pravdának."

• Tetszik
Reactions: Blitz97 and SilvioD
Rheinmetall értékesítési alelnökével, Oliver Mittelsdorf-val készült interjú: Moldava nad Bodvou a fegyvergyártás új központja lehet Szlovákiában

„A Lynx járművek gyártásának a 80 százalékát a szlovák fegyveres erők számára, valamint a tesztelések és fejlesztések nagy részét itt kell elvégezni. Várakozásaink szerint Moldavában kezdetben mintegy 150 új, magasan képzett munkahely jön létre a termelésben és az irányításban. Ez a cég nem csak a gyártásért és tesztelésért lesz felelős, hanem a hosszú távú karbantartásért és szervizelésért, a további korszerűsítésért, valamint a portfóliónk egyéb termékeinek gyártásáért is” – mondta Oliver Mittelsdorf, a Rheinmetall értékesítési alelnöke a Pravdának."
Fun fact: Moldava nad Bodvou magyar neve Szepsi. 2021-ben 10305 lakosából 5399 szlovák, 2897 magyar (28,1%).
Szóval az ott készülő járművek is picit "magyar gyártásúak" lesznek...

• Tetszik
Reactions: bel and L.O.B
Ha nem nyeri meg, akkor egy hónapig megint az lesz a téma fórumon hogy "miért ezt a sz@rt vettük"...

Azt mondták hogy értékelést nyilvánosságra fogják hozni?
Az sem különösebben érdekel,hogy itt a trollbrigád mit sir össze.Ami az ukrán rovatba megy,az már a hülyeség csimborasszója....
Nyugaton nyilvánosságra szokták hozni az eredményeket,és megadni a miértre a választ.Egyszerűen ott komolyabban veszik,hogy tájékoztatni kell az adófizetőket,hogy mire és hogyan költik a pénzüket.

• Tetszik
Reactions: bel

Az év elején a Rheinmetall a magyar kormánnyal és két másik beszállítóval együtt ajánlatot nyújtott be a kormányzati vállalkozásnak tervezett projektre, erről hamarosan döntés is születik. A Rheinmetall, ha elnyeri díját, az összeg felét újra befekteti Szlovákia gazdaságába, és az új terv a szlovák fegyveres erők gyalogsági harcjármű-flottájának 80 százalékának ellátását vállalja.

Ki lehet a másik 2 cég??

• Tetszik
Reactions: Bubu bocs

Az év elején a Rheinmetall a magyar kormánnyal és két másik beszállítóval együtt ajánlatot nyújtott be a kormányzati vállalkozásnak tervezett projektre, erről hamarosan döntés is születik. A Rheinmetall, ha elnyeri díját, az összeg felét újra befekteti Szlovákia gazdaságába, és az új terv a szlovák fegyveres erők gyalogsági harcjármű-flottájának 80 százalékának ellátását vállalja.

Ki lehet a másik 2 cég??
várpalotai lőszergyár és a Rába?