Még sehol! Vagy nem igaz mert a mi első db-ink a németeknél! Remélem'Miért, hol készülnek még Lynx harckocsik?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Még sehol! Vagy nem igaz mert a mi első db-ink a németeknél! Remélem'Miért, hol készülnek még Lynx harckocsik?
Hát én meg azt remélem, hogy a németek nem Lynx harckocsit csinálnak nekünk, hanem Leo harckocsit.Még sehol! Vagy nem igaz mert a mi első db-ink a németeknél! Remélem'
Bakker bakker na látod a részletekre nem figyeltem! Tényleg! Leesett! Igazából akkor ezt az írást el is felejthetjük!Hát én meg azt remélem, hogy a németek nem Lynx harckocsit csinálnak nekünk, hanem Leo harckocsit.
Meg Lynx IFV-t.
Erre akartam utalni.Bakker bakker na látod a részletekre nem figyeltem! Tényleg! Leesett! Igazából akkor ezt az írást el is felejthetjük!
Ez mit jelent???Hawkes (janes) szerint holnap megtörténik az ausztrál győztes kihírdetése.
ÉSz a Twitteres közönségszavazásról szól szerintem.
Azt írja, hogy a a háttérinformációk, pletykák egyértelműen 1 iranyba mutatnak. Ez független a szavazastól.ÉSz a Twitteres közönségszavazásról szól szerintem.
Öszintén szólva,nem izgat,hogy megnyeri e a Lynx a kenguru tendert.Az izgat,hogy milyen értékelést kap.Azt írja, hogy a a háttérinformációk, pletykák egyértelműen 1 iranyba mutatnak. Ez független a szavazastól.
Viszont semmilyen utalást nem találtam sehol. Régen itt linkelve volt 1 ausztrál haditechnikai fórum, de elvesztettem a linket...
Ha nem nyeri meg, akkor egy hónapig megint az lesz a téma fórumon hogy "miért ezt a sz@rt vettük"...Öszintén szólva,nem izgat,hogy megnyeri e a Lynx a kenguru tendert.Az izgat,hogy milyen értékelést kap.
Passz, de közben rájöttem, hogy nyertünk.Ha nem nyeri meg, akkor egy hónapig megint az lesz a téma fórumon hogy "miért ezt a sz@rt vettük"...
Azt mondták hogy értékelést nyilvánosságra fogják hozni?
Emlékszel még rá hogy nálunk minden pletyka, cikk, előadás a Puma felé mutatott?Passz, de közben rájöttem, hogy nyertünk.
Ha minden pletyka, infó egy irányba mutat, akkor a szavazás is.
Az utolsó fél évben, amikor előszedted az RM beszámolót és megismertem a Lynx üzleti modelljét már a Lynx felé hajlottam, pedig előtte biztos voltam a PUMAban. Dehát ez ilyen...Emlékszel még rá hogy nálunk minden pletyka, cikk, előadás a Puma felé mutatott?
Ilyet senki sem gondolt, de azt igen, hogy a kisebb, 1-2 százas tételeket nálunk fogják gyártani.
Fun fact: Moldava nad Bodvou magyar neve Szepsi. 2021-ben 10305 lakosából 5399 szlovák, 2897 magyar (28,1%).Rheinmetall értékesítési alelnökével, Oliver Mittelsdorf-val készült interjú: Moldava nad Bodvou a fegyvergyártás új központja lehet Szlovákiában
„A Lynx járművek gyártásának a 80 százalékát a szlovák fegyveres erők számára, valamint a tesztelések és fejlesztések nagy részét itt kell elvégezni. Várakozásaink szerint Moldavában kezdetben mintegy 150 új, magasan képzett munkahely jön létre a termelésben és az irányításban. Ez a cég nem csak a gyártásért és tesztelésért lesz felelős, hanem a hosszú távú karbantartásért és szervizelésért, a további korszerűsítésért, valamint a portfóliónk egyéb termékeinek gyártásáért is” – mondta Oliver Mittelsdorf, a Rheinmetall értékesítési alelnöke a Pravdának."
Az sem különösebben érdekel,hogy itt a trollbrigád mit sir össze.Ami az ukrán rovatba megy,az már a hülyeség csimborasszója....Ha nem nyeri meg, akkor egy hónapig megint az lesz a téma fórumon hogy "miért ezt a sz@rt vettük"...
Azt mondták hogy értékelést nyilvánosságra fogják hozni?
Szepsi lakosainak 99%-a magyar volt 1910-ben.Fun fact: Moldava nad Bodvou magyar neve Szepsi. 2021-ben 10305 lakosából 5399 szlovák, 2897 magyar (28,1%).
Szóval az ott készülő járművek is picit "magyar gyártásúak" lesznek...
várpalotai lőszergyár és a Rába?Rheinmetall plant Produktionsstätte für Lynx in der Slowakei
In Moldava nad Bodvou in der Ost-Slowakei nahe der ungarischen Grenze soll eine Produktionsstätte für den Schützenpanzer Lynx KF41 entstehen.esut.de
Az év elején a Rheinmetall a magyar kormánnyal és két másik beszállítóval együtt ajánlatot nyújtott be a kormányzati vállalkozásnak tervezett projektre, erről hamarosan döntés is születik. A Rheinmetall, ha elnyeri díját, az összeg felét újra befekteti Szlovákia gazdaságába, és az új terv a szlovák fegyveres erők gyalogsági harcjármű-flottájának 80 százalékának ellátását vállalja.
Ki lehet a másik 2 cég??