Arany már megírta a választ helyettem anno !Nézd Ogre a biológiai fegyverek topikban beraktam egy oknyomozói újságírói anyagot ezekről a laborokról amerikai kormányzati dokumentumokkal alátámasztva lefordítottam ott van benne milyen vírusokat kutattak az engem nem győzött meg arról,hogy ott az amerikaiak biológiai fegyvereket fejlesztettek volna ki, ilyen alapon pl Pécset is meg lehetne támadni.... Amúgy sem találom logikusnak, hogy Ukrajnában fejlesztene biológiai fegyvereket az USA a biztonsági kockázatok miatt
Ami pedig a többi részét illeti Ukrajna területén nem volt nemhogy Thad de még egy árva Patriot sem volt az invázió idején hiába kérlelték BIndenéket Zelenszkijjék, arra hivatkozva nem adtak nekik, hogy nem akarják Oroszországot felhergelni vele és a nagyfokú korrupció miatt nagy az esélye annak, hogy ezek a rendszerek illetéktelen kezekbe kerülnek.
Ezek szerint egy feltételezés alapján támadta meg Ukrajnát Oroszország hiszen olyan fegyverzet nem volt Ukrajna területén amelyből hadászati fegyvereket lőhettek volna ki Oroszországra.
Ebből következik, hogy akkor szerinted is ez egy megelőző csapás volt Oroszország részéről?
"Tűrte Miklós , tűrte , ameddig tűrhette !"