APS Activ Protection System azaz Aktív Védelmi Rendszer mint az Izraeli Trophy vagy Orosz Arena ! Amiről te beszélsz azok ERA NERA Passzív védelmi rendszerek ! A nevükben is benne van Aktív és Passzív ! A szaktopikok nagyon sokat foglalkoznak vele! Az írás kényszeredet ha van előbb a fórum tanulmányozásával nyomd el !Reaktiv páncélzatra gondolsz APS alatt? Mert T72 esek van reaktiv páncélzata úgy tudom, és T90 nek is. Azt írja a Bayraktarok csak ott használhatók ahol nincs légvédelem, mert látja a radar őket és lelövik őket aztán rakétával. Konkrétan eddig egy lelött Bayraktart láttam, persze ez nem jelenti hogy többet nem löttek le.
A Bayraktarokat már az első napon súlyos csapás érte , gyakorlatilag az egész bázist szétrakétázták az Oroszok és amik ezek után a levegőbe tudtak emelkedni azok a Ruaf lődözte le ! De ez es levagyon írva a fórumon . A drónok ott hatásosak ahol nincs légvédelem vagy csak elenyésző .
Ezeket csak azért írom , hogy minden infó már itt van a fórumon csak elő kell bányászni , tudom ez időbe telik de ebben az esetben talán nem kérdezel/írsz hülyeséget .