Amennyiben tudja, akkor miért nem helyesen használja?Szerintem tudja. Ne okoskodj már!
Amennyiben tudja, akkor miért nem helyesen használja?Szerintem tudja. Ne okoskodj már!
De 2x aznap. De az átrepülőre nem.Nem azt írták, hogy riasztották a Gripeneket?
@Xpert : ezt a wikipediás Z2026 szócikkedből írták....
Még a képek is ugyanazok. Mindig elismerés ha másolnak!@Xpert : ezt a wikipediás Z2026 szócikkedből írták....

Az A319-esről szerezz már egy rendes képet vagy legalább Air Berlin-es legyen, látod hogy még ezt sem képesek kicserélni a médiamunkások....Még a képek is ugyanazok. Mindig elismerés ha másolnak!
Ez úton is ajánlom mindenkinek a szócikket mint rövid áttekintő összefoglalót. Igyekszem frissen tartani, bár idén olyan sok minden nem volt.
![]()
Zrínyi Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Lecseréltem.Az A319-esről szerezz már egy rendes képet vagy legalább Air Berlin-es legyen, látod hogy még ezt sem képesek kicserélni a médiamunkások....
"Ami még elhangzott Orbán Viktor nagyon okosA mai Báziszgrásban a Lynx gyárról volt szó.
Néhány érdekesség.
A miénk bázisgyar és hozzánk fog kapcsolódni a többi szatelitgyár, pl. szlovák. Jó duma.
A szlovák tenderen kívül 1 nagyobb Lynx NATO megrendelés várható áprilisban.
Tipp.
Ha picit nagy Szlovénia.
Ha valóban nagy, akkor Görögo. vagy Olaszo.
A katonai tesztpályás részről a macskám miatt lemaradtam.
A régióban további A7 megrendelés varható.
Tipp.
Szlovákia??? Ausztria???
Ami még elhangzott Orbán Viktor nagyon okos, most tartunk a haderőfejlesztési megrendelések harmadánál. Lesz egy kis újratervezés, priorizálás, aztán folytatjuk.
, most tartunk a haderőfejlesztési megrendelések harmadánál. Lesz egy kis újratervezés, priorizálás, aztán folytatjuk."NMS szinte biztos, rakétatüzérség a tippem, a drón mellé. Viszont jó a felvetés a 3. rep. századról; 1 sz. dísz, 2 kevés. Érzésem szerint mára szükségszerű ennyi gép. Leo a7+-nál ugyanez a véleményem."Ami még elhangzott Orbán Viktor nagyon okos, most tartunk a haderőfejlesztési megrendelések harmadánál. Lesz egy kis újratervezés, priorizálás, aztán folytatjuk."
Ki mire tippel, mi lehet a maradék 2/3?
Ami szinte biztos:
- NMS
- rakétatüzérség
- kerekes önjáró tüzérség
- drónok minden formában
- 8x8
- 2./3. repülő század
Fontos kérdés, hogy az eddigi 1/3 a már bejelentetteket takarja, vagy azokat is amiről eddig már döntöttek, de még nem hozták nyílvánosságra.
Én a megrendelések harmadát értettem, leszállitva még nagyon kevés vas lett."Ami még elhangzott Orbán Viktor nagyon okos, most tartunk a haderőfejlesztési megrendelések harmadánál. Lesz egy kis újratervezés, priorizálás, aztán folytatjuk."
Ki mire tippel, mi lehet a maradék 2/3?
Ami szinte biztos:
- NMS
- rakétatüzérség
- kerekes önjáró tüzérség
- drónok minden formában
- 8x8
- 2./3. repülő század
Fontos kérdés, hogy az eddigi 1/3 a már bejelentetteket takarja, vagy azokat is amiről eddig már döntöttek, de még nem hozták nyílvánosságra.
Patria 6x6 esetleg AMV...1 zászlóalnyi úszóképes harcjármű gyengébb páncélzattal combos toronnyal. szétdobva elég is lenne a dandároknak. és a közösbe is jutna.

a horvát gyár szerintem azt is legyárthatná a finneknek mindegy csak megrendelés legyen. ők meg kifizetik a finnek részét. vagy kifizetjük egymás partnerei részét az már lényegtelen.Patria 6x6![]()
Gyakorlatilag kihoztuk hogy bármelyik NATO ország lehet Lynx vagy Leopard vásárló!![]()
Vagy semmi úszó képesség mert a súly miatti hiányosságok nem kárpotolja az úszóképesség ... Helyette mondjuk nem úszni képes rendes gépek + mobil hidak meg stb ...1 zászlóalnyi úszóképes harcjármű gyengébb páncélzattal combos toronnyal. szétdobva elég is lenne a dandároknak. és a közösbe is jutna.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..