Azt nem értem miért hagyták nyitva. Ennek csak akkor kéne így látszani ha kiszór éppen.Szerinted nem gáz, hogy az oldalán ekkor darabon nincs páncélzat?
Sok gépágyú fölfelé vagy előre dobálja ki a hüvelyeket...
Azt nem értem miért hagyták nyitva. Ennek csak akkor kéne így látszani ha kiszór éppen.Szerinted nem gáz, hogy az oldalán ekkor darabon nincs páncélzat?
A terelő lemez alapján ez egy állandó "feature" - remélem a mienk nem ilyen lesz...Azt nem értem miért hagyták nyitva. Ennek csak akkor kéne így látszani ha kiszór éppen.
Kaptam egy ismerőstől, de személyes fotók szóval nem fogja senki számonkérni rajtad szerintem.Szerinted nem gáz, hogy az oldalán ekkor darabon nincs páncélzat?
A fotók a tieid? Ha igen, kirakhatom a wikipédiára?
Az ausztrál Lynx oldalán is ott a kivető lyuk - csak nem tudom a tervezők szerint ez miért nem baj...Hüvelykivető.
Majd a választások után lesz döntés elvileg.Kenguruk mikor akarnak már végre eredményt hirdetni?!?
Meg főleg nyilvánosságra hozni a próbák értékeléseit?
Közvetlen a választások után fognak.Kenguruk mikor akarnak már végre eredményt hirdetni?!?
Meg főleg nyilvánosságra hozni a próbák értékeléseit?
Sajnis én nem május, már szeptembert olvastam. A legújabb RM prezi is azzal számol. Ha kormányváltás lesz, ne zárjunk ki új tendert se, mint a cseheknél.Közvetlen a választások után fognak.
Megbukott az ausztrál kormány, kíváncsi vagyok, milyen hatással lesz a tenderre.
Akkor bocs, félreértettem egy cikket. Valszeg a közvéleménykutatásokból projektált a cikk!!![]()
Szoros eredmény várható a vasárnapi ausztrál parlamenti választásokon - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
De mi a rongyos, letolt gatyánkban azt kiáltottuk erre, hogy xar, meg nem kell..Redeffect a 120mm-es löveges Lynx-ről...
én nem...De mi a rongyos, letolt gatyánkban azt kiáltottuk erre, hogy xar, meg nem kell..

Ne általánosíts , csak a szokásos huhogok mantráztak a szokásos dumáju kat.De mi a rongyos, letolt gatyánkban azt kiáltottuk erre, hogy xar, meg nem kell..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..