A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Mióta létezik Magyarországon Hadtörténeti Múzeum azóta gyakorlatilag ugyanott van, de most a honvédelmi főispánéknak szükségük lett az egész Várra....undorító,felháborító. Azért reméljük hogy mégsem így lesz.
Már nagyon régóta azzal küzdenek, hogy el akarják költöztetni őket. Ez nem 1-2 éves dolog.

A HAdtörténeti Múzeum egy lehangoló idejétmúlt intézmény. Poros, avítt, vitrinben porosodó, ne nyúlj semmihez múzeum. Megérett egy alapos átalakításra. (bocs az ismétlésért)
Ennek van igazságtartalma, csak az épület àtalskítasa és digitális infrastruktúra kiépítése a megfelelő titkosított adathàlózattal miegymással többtízmilliárdos (százmilliárdos?) tétel ami jelen helyzetben kissé luxus...

Van egy modern irodaházuk a Belvárosban, ami mégcsak felújításra sem szorul, mert teljesen jó állapotban van. Az a tény, hogy ez az idiótát a Várba költözés foglalkoztatja a tartalékosrendszer gatyába rázása helyett, a személyi felszerelések biztosítása helyett, a tisztességes illetmények és a többi ezer dolog helyett mutatja, hogy teljesen új korszak kezdődött. Teljesen visszatértünk a Benkő előtti időkhöz, csak most már urizálás is van, végtére is van elkölthető pluszpénz. Igaz, a minisztériumi uraknak, ebből nem lesz a katonának második gatyája.

Kábé a legrosszabb, amire számítottam ettől a figurától. Katonacsalád mi! Senkiházi dzsentrik csak, akik most az adófizetők pénzét kártyázzák, pedig az utolsó milliónak is lenne helye.

Van egy modern irodaházuk a Belvárosban. Az a tény, hogy ez az idiótát a Várba költözés foglalkoztatja a tartalékosrendszer gatyába rázása helyett, a személyi felszerelések biztosítása helyett, a tisztességes illetmények helyett mutatja, hogy teljesen új korszak kezdődött. Teljesen visszatértünk a Benkő előtti időkhöz, csak most már urizálás is van, végtére is van elkölthető pluszpénz. Igaz, a minisztériumi uraknak, ebből nem lesz a katonának második gatyája.

Kábé a legrosszabb, amire számítottam ettől a figurától. Katonacsalád mi! Senkiházi dzsentrik csak, akik most az adófizetők pénzét kártyázzák, pedig az utolsó milliónak is lenne helye.
Hát a költözéshez benkő is bőven bólogatott (meg mimdenhez is mindig) eddig is.

Szerintem amúgy kevésbe pofázik bele a szakmába és nagyon sok átszervezés és vàltozás amit Benkő miatt nem lehetett végigvinni most átmehet.