Az egy szándéknyilatkozat volt, 2022-23-as dátummal. Most élesedik.Bejelenti ka gyártást?
Az már bejelentették 2-3 éve, de semmi.
Ráadásul az RGW gyalogsági fegyver, utolsó védvonal.
Az egy szándéknyilatkozat volt, 2022-23-as dátummal. Most élesedik.Bejelenti ka gyártást?
Az már bejelentették 2-3 éve, de semmi.
Ráadásul az RGW gyalogsági fegyver, utolsó védvonal.
A Meteor leszerződése mikor lett bejelentve?A páncéltörő folyamatban. Sztem 1 hónapon belül bejelentik a kiskunfélegyházi RGW gyártást. A Grioen fegyverek szintén iden részben negjöhetnek, télen lenlett tárgyálva a METEOR és az IRIS-T. Ez a kettő már nem rajtunk, hanem a gyártókon áll.
.A MANPADS jogos.
Ő is azzal kezdte a fejlesztést anno?
Így a pontos.A Meteor leszerződése mikor lett bejelentve?
Az IRIS-T le lett szerződve tavaly évvégén, de a Meteorról csak annyi volt hogy még tárgyalgatnak...
Egyébként IRIS-T sürgősebb, mert Sidewinder-L nagyon elavult, pótlása nagyon fontos lenne.
A Meteor nem annyira sürgős, mert elvileg nagyon sok AMRAAM-C7-esünk lesz - 2024-től. (MG szerint 2023-ra kaptunk "gyártási slotot" a Raytheontól)
Ez az igazság, de pont ő mondja, aki kinullázta a hadsereget? A közmondás rá teljesen érvényes : bort iszik és vizet prédikál.
Ivott ő szerintem anno mindent a bor mellett.Ez az igazság, de pont ő mondja, aki kinullázta a hadsereget? A közmondás rá teljesen érvényes : bort iszik és vizet prédikál.
To find out how the modernisation and revitalisation of the Hungarian Defence Forces and the Hungarian defence sector are progressing or how Hungary’s main goal to develop one of the most decisive militaries in the region by 2030 is affected by the Russian-Ukraine war read the full article in the next issue of the Hungarian Conservative.Magyar Haderőfejlesztési Program: még időben?
(Az létezik 2022-ben, hogy a teljes cikket csak akkor tudom elolvasni, ha 25 Euróért megrendelek egy nyomtatott példányt az újságból és nincs online változata? Vagy csak én nem találtam meg online? )
Igen, pontosan ezért kérdezem...To find out how the modernisation and revitalisation of the Hungarian Defence Forces and the Hungarian defence sector are progressing or how Hungary’s main goal to develop one of the most decisive militaries in the region by 2030 is affected by the Russian-Ukraine war read the full article in the next issue of the Hungarian Conservative.
Ez még kéldés?Magyar Haderőfejlesztési Program: még időben?
(Az létezik 2022-ben, hogy a teljes cikket csak akkor tudom elolvasni, ha 25 Euróért megrendelek egy nyomtatott példányt az újságból és nincs online változata? Vagy csak én nem találtam meg online? )
A nyomtatott termékek folyamatosan megszűnnek, mert drágák és információ átfutási időben nem versenyképesek. A legtöbb helyen ezért már lehet online tartalomra előfizetni. Csak rácsodálkoztam hogy itt nem.Ez még kéldés?
Szerintem online is el lehet majd olvasni ingyen, csak kell várni egy kicsit.Igen, pontosan ezért kérdezem...
Nekem is enyit vagy többet keresnek a villanyszerelő alkalmazottaim és ez DebrecenNa ez az![]()

karrier.bonafarmcsoport.hu
Erről beszélek, miközben Győr környékén 400-ért nem találnak embert. Több részre szakadt az ország.ezzel kell pl versenyeznie a fizunak ez Baja város Pick ami becsületes cégnek számít. több műszakos munkarend napi 8 óra. 280 bruttoBonafarm Csoport Állások
ehhez a 260e bruttot +400 óránként a kerítés melett így kell nézni. és nem csak baja hanem falukba is
Könyörgöm, a Juhász meg se szólaljon...
Ez 8 általánossal végezhető munka. Gondolom kevésbé stresszes, mint felfegyverkezett migránsokat hajkurászni. És ettől azért vannak Baján jobban fizető cégek is (AXIÁL, MOGYI), még ha leszakadóban van is a város, a nyugati, nagyvárosi életszínvonaltól.ezzel kell pl versenyeznie a fizunak ez Baja város Pick ami becsületes cégnek számít. több műszakos munkarend napi 8 óra. 280 bruttoBonafarm Csoport Állások
ehhez a 260e bruttot +400 óránként a kerítés melett így kell nézni. és nem csak baja hanem falukba is
Itt is van 200000es nettó.Na ez az![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..