Az ország megvédéséhez elegendő embert nem tudsz pénzért "megvenni"!
Egyrészt belerokkan az ország, másrészt sosem tudsz annyi pénzt fizetni, hogy elegendő legyen.
Akinek van egy - bár stresszes - 9-17-ig tartó melója, az sosem fog kúszni mászni a sárban! Fizethetsz neki bármennyit is.
Háborút megvívni a legmegveszekedettebben liberális kapitalista országban is csak sorozással tud. (Lasd még Vietnámi háború)
Minnél később kezdünk hozzá egy működő rendszer átvételéhez, annál később lehet majd őket ténylegesen felhasználni.
Én támogatom az önkéntes tartalékos rendszert a legjobban (lehet, hogy én voltam az ötletgazda
) , és ahogy
@Szittya is írta, a nagy számú bevonulás csak most várható, de ha fel akarja (mert fel kell) pörgetni Orbán az eseményeket, akkor csak plusz pontokért nem lehet elég embert berántani.
A követkető szint, hogy a kreditrendszerbe egyszerűen beleépítik, hogy diplomát csak katonaviselt tartalékos szerezhet.
Ha emelett bevezetnek egy drasztikusan megemelt aláírási pénzt a szerződéseseknél, akkor a kettő együtt tudna annyit dobni a létszámon, hogy talán (hangsúlyozom MAGYON TALÁN ) el lehet kerülni a sorkatonai szolgálat visszavezetését.