W
Wilson
Guest
Az, hogy ez szerinted teljesen felesleges harc, azt a fronton harcoló ukrán katonák nagyon nem így gondolják, szerintem 4,5 hónappal az orosz invázió megkezdése után el kellene már felejteni azt,hogy teljesen feleslegesen harcolnak az ukrán katonák az oroszok ellen, az ukránok úgy döntöttek,hogy nem adják meg magukat és fegyverrel védik meg a hazájukat, ez az ő döntésük. és minden joguk meg van hozzá és 4,5 hónapja bizonyítják,hogy nagyon elszántak ebben a tekintetben és szerintem ezt már ideje lenne mindenkinek tudomásul venni.Nem pontos a megfogalmazásod.. Most még ukrajnában ukrán nemzetiségű, a teljesen felesleges harcot egy "távoli" parancsnokság hatására kell végrehajtania igen xar, "egészségtelen" feltételek között..
Ha győzne akkor is ukrán maradna, egy kívülről "vezérelt" ukrán bábállamban, gazdaságilag minimum100 nemzedékig eladósodva, röghöz kötve..
Ha az orosz győz, akkor egy szabad ukrán nemzet lehet Oroszország határain belül mert törlik az összes eddig "begyűjtött" adósságát A náci eszmékre keresztet vetve, egyenlő nemzetként élhetne a soknemzetségű országban.
Ha létezik demokrácia az valahol itt kezdődik..
"hogy az átlag ukrán ember Ukrajnában akar ukrán lenni és nem Oroszországban orosz és ezért kész harcolni is."
helyett
"hogy az átlag ukrán ember Ukrajnában akar e ukrán lenni a jelenlegi életkörülményeivel, vagy Oroszországban is ukrán és ezért kész harcolni is."
Szerintem a legjobban úgy találod meg az átlag ukránokat, hogy pl a donbaszi fronton az ukrán hadsereg tagjai között "keresed őket"...Az átlag ukrán, az ki?Ukránok nyugatonUA élnek....