A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Hosszú és bonyolult leírni, szóval tartózkodnék tőle. Meg szerintem már megírtam ebbe a topikba tavaly nyáron.
Ezt a képet tőled kaptam egyszer - jó összefoglaló... :)

honvedsedi-felszerel-s.jpg

kupolát csinálják most is
az épületek nagyon rossz állapotba voltak..., logisztikánál ami a rábák fölött van tető konkrétan lyukas volt, volt egy nagy jégeső, másik épület teteje kivolt cserélve mert h ott alkatrész van és a Rábák meg más logisztikai járművek nem annyira fontosak mint azok
utak is borzasztó állapotba volt
a hangár jól nézett ki tankos srác megmutatta merre lesz majd a többi (A7nek), lesz egy új mosó, tankolni is lehet majd
amit jó volt látni, h mennyire örülnek az új technikának, és hisznek a Zrínyibe, (legalábbis úgy jött le) még mielőtt valaki leoltana
egyébként mindenki nagyon jófej volt, főleg a magasabbranguak
(mondták kérdezzük a ("kis")katonákat mert ők elmondhatják őszintén :D )
Tudom, csak a kupolára nem látni rá.

Az edzőterem is megújult amit szakadt raktárnak használtak.

De pár hete a fenyesről az is látszott hátul a raktáraknal is volt felújítás.

Nemhinnèm hogy a "kiskatona" sok rosszat mondanának a laktanyai rendezvényen.
De erről te tudsz nyilatkozni.

• Tetszik
Reactions: Laci1970
Ez az infó honnan van neked, hogy mi marad, mi megy?

@krisss szerint maradnak az A4-esek...
onnan hogy egy gépjármű nélküli vezető vagyok és ha valahova megyek akkor visznek és nem én vezetek. többnyire hátul ülők de jobban szeretek az anyósüllésen űlni és dumálni egyébként de néha nincs hangulatom beszélni olyankor nem szól hozzám senki.

-ha marad a 12 es db szám
maradni fog
vissza lesznek adva.
nem, nem lesznek mivel nincs hova visszaadni, a lízing lejárta után magyar tulajdonba kerülnek (még mindig)
ha lessz még modern harckocsibeszerezve akkor sem maradnak.
de akkor is maradni fognak
1:2 az esélye hogy maradnak.
f@szság a köbön
-ha sikerül még pár tucatot leakasztani normális állapotban akkor el lesznek küldve modernizációra és maradnak a beszerzettekkel eggyütt.
erre nem tudok írni
Ez az infó honnan van neked, hogy mi marad, mi megy?

@krisss szerint maradnak az A4-esek...
nem kell aggódni

@Aladeen bezony vicces hogy 0 km ert vezettem eddig az alakulat gépjárműveit miközben vezető vagyok...
Az hogy semmi köze ahhoz amit kérdeztem!
Az volt kérdés hogy honnan van az infó, hogy maradnak-e az Leopard 2A4-esek erre meg jössz azzal, hogy hogy vezetsz vagy hogy nem meg kivel beszélgetsz vagy nem beszélgetsz...