Az államfő – a honvédelmi miniszter javaslatára - augusztus 20-ai hatállyal dandártábornokká nevezte ki Antal László István ezredest, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Kiképzési Csoportfőnökség csoportfőnökét, Sánta Gábor ezredest, az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár parancsnokát, dr. Török Zsolt ezredest, a Fővárosi Ítélőtábla Katonai Tanácsa, katonai tanácselnökét és Szabó Károly ezredest.Ismét dandártábornoki kinevezéseket adhattam át. A kinevezett tábornokok különböző szakterületeken dolgoznak azért, hogy Magyarország még biztonságosabb hely legyen. Külön öröm, hogy egy hölgy is átvehette a dandártábornoki kinevezését. Gratulálok mindannyiuknak!
___
I have once again handed out brigadier general appointments. The appointed generals are working in different fields to make Hungary an even safer place. It is particularly gratifying that a woman has also received her appointment as general. Congratulations to all of them!
![]()
Magyar Honvédség
Ismét dandártábornoki kinevezéseket adhattam át. A kinevezett tábornokok különböző szakterületeken dolgoznak azért, hogy Magyarország még biztonságosabb hely legyen. Külön öröm, hogy egy hölgy is...www.facebook.com

meg hogy azt látom hogy szemlélődik mert nem csinál semmit (mi meg meloztunk...) hozzá kell tenni elsőnek azthittem valami új törzstag aki az idő alatt jött ameddig én a határzárat építettem.... aztán felvilágosítottak hogy nem. amúgy jófej és tényleg ott van szakmailag.