M
molnibalage
Guest
Nem értem, hogy egyeseknek miért hobbija cukrozni a szart és magyarázni azt, hogy de az akkor is csokitorta.Szóval akkor mindenki hülye. Értem. Akkor ezek szerint, amit nem látunk, az nincs is. Már ne is haragudjál, de ez az összehasonlítás, illetve, hogy ez szép elmélet, nagyon primitív, csőlátású. Attól, hogy én nem voltam pl. az USA-ban, attól még elfogadom, hogy létezik. Az autómra ha nem teszem fel a tetőtartót és úgy látnak meg, attól még a képesség megvan rá, sőt tetőtartóm is van hozzá, használom is. A MiG-29 gépeink is R-60M rakétával lőttek, tehát az R-73-k nem is voltak akkor hozzájuk. Még a Szu-17, Szu-24 is több mindent hordozott akkor. Gratula.
Különben javaslom, hogy nézzél meg néhány szíriai bevetésű Szu-34-t.
Roni, Bleroka, hozzátok a formátok, már azt hittem csalódni fogok bennetek!
A jenkiknél is látsz gyakorló éleslövészetet AIM-7M és AIM-9M-mel, mert olcsó.
De háborúba AIM-9X és AIM-120C-7-tel megy.
Kvalifikáción is éles LGB-ket dobálnak, háborúban meg SDB I és minden csúcskat fegyver használata teljesen természetes.
Oszt a szupernagyhatalomként lefestett orosz haderő Szu-34-ese NIR-ezik, meg hh-s Szu-25, de még szép új Ka-52-is NIR-t lofotolgat.
Szóljál, hogy te mikor láttál utoljárra USAF vagy USN gépek harci övezetben NIR-t loftolni vagy NIR-t használni ÁTLALÁNOS jelleggel.
És egyesek mégis befosnak az erlőködéstől, hogy ezt a kettőt azonosnak láttassák és a "á, jó ez így is" meg az "á, nem tudhatjuk mi ezt" mantrát tolják.
Hogy miért nem tudom, de egy ponton túl ez a fajta megközlítés fájdalmas és szembemben csak komolytalanná teszi, aki ezt túltolja.