T
Törölt tag 250805
Guest
Az is furcsa, hogy egy ilyen primitíven egyszerű gépet veszünk......Egy ilyen primitíven egyszerű géphez furcsa lenne szimulátort venni...
Az is furcsa, hogy egy ilyen primitíven egyszerű gépet veszünk......Egy ilyen primitíven egyszerű géphez furcsa lenne szimulátort venni...
Kapunk egy szimulátort is a gépek mellé.
Lesznek még más meglepetések is a típussal kapcsolatban a követkető 1,5-2 évben, ami talán a te véleményedet is árnyalni fogja.Szerbusztok!
A 2022-es Air Power repülőnapon Zeltwegben a következő konténer volt az NG alá függesztve, Most csak gyorsan két kép, de majd utánanézek mit lehet nyilvánosan tudni róla.
https://app.box.com/s/acy7l2o8wnvhcnf29hlfzg6knkz4scbu
https://app.box.com/s/rva9ar3uqsp03ncqu3xfilm5hkoef3as
készítettem róla képeket, ,majd felrakom, de több 1000 képet készítettem sok mindenről ( vannak RM-es légvédelmi/drónvédelmi cuccok is) és most töltöm le..
Lézerágyú, antianyagbomba, hiperhajtómű?Lesznek még más meglepetések is a típussal kapcsolatban a követkető 1,5-2 évben, ami talán a te véleményedet is árnyalni fogja.
Szerintem amit jelenleg bemutatásra került, első blikkre azt egy drón is cipelheti, biztonságosabban, ember nélkül kisebb méretben alár real-time adatávitellel. Nem a gombhoz kell varni a kabátot. A repülési jellemzők, a túlélési képességet erősen behatárolják a feladatkört, de tudom, hogy az illetékesek minden el fognak követni, hogy eladják a gépet mint értelmes beszerzést. Ettől még nem az.. (4 darabért, én sem lennék ellenre, ha lenne még egy + harci századunk..Lesznek még más meglepetések is a típussal kapcsolatban a követkető 1,5-2 évben, ami talán a te véleményedet is árnyalni fogja.
Veszünk.Kapunk egy szimulátort is a gépek mellé.
Hogy az is lássa, aki nem használ közösségi médiát...ZeltwegMilitär Aktuell. 25 446 ember kedveli · 563 ember beszél erről. Militär Aktuell – Wir berichten umfassend online und im Print über weltweite militärische...www.facebook.com
Hogy az is lássa, aki nem használ közösségi médiát...
![]()
Még egy kép a gyártó oldaláról:Hogy az is lássa, aki nem használ közösségi médiát...
![]()
Ennek lehet köze a mi "felderítőnkhöz" vagy csak osztrák cég lévén a helyi közönségnek szólt hogy ráaggatták?Még egy kép a gyártó oldaláról:
![]()
.A Gripen Aggressornak csak az ötlete létezik. Kb. 5 éve mutatott be a Saab egy szép festésű műanyag makettet, de azóta sincs rá igény. Az amerikai piacon is próbálkoztak. De szerintem jól gondoljátok hogy az lehet az Aero-Saab együttműködés egyik lehetősége, hogy teljes körű haladó szintű kiképzési szolgáltatást adjanak Európában, mint a Draken, Top Aces, Skyline stb.
De ebben az esetben a Saab nem eladná a gépeket, hanem szolgáltatást biztosítana a saját tulajdonban lévő gépekkel... leállított Gripen van elég, állítólag olcsón üzemeltethető, a gyártónak pedig meg van ehhez mindene. Ha a Drakennek megéri a megvett izraeli F-16-osokat üzemeltetni erre a célra, akkor nem lehet ez olyan rossz üzlet. Szinte az összes kiképzési szolgáltató cégnek van L39/L159-ese is. Akkor a gyártó Aero-nak is lehet hogy megérné ezzel foglalkozni. A Saabbal összefogva pedig teljes szolgáltatást tudnának adni.A Saab legutóbb 2014-ben adott el Gripent külföldi vevőnek, ez Brazilia volt. 8 éve. Azóta ismét sorban bukják a tendereket.
Ha valakinek nem jelenne meg semmi:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..