Az is furcsa, hogy egy ilyen primitíven egyszerű gépet veszünk......Egy ilyen primitíven egyszerű géphez furcsa lenne szimulátort venni...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az is furcsa, hogy egy ilyen primitíven egyszerű gépet veszünk......Egy ilyen primitíven egyszerű géphez furcsa lenne szimulátort venni...
Kapunk egy szimulátort is a gépek mellé.
Lesznek még más meglepetések is a típussal kapcsolatban a követkető 1,5-2 évben, ami talán a te véleményedet is árnyalni fogja.Szerbusztok!
A 2022-es Air Power repülőnapon Zeltwegben a következő konténer volt az NG alá függesztve, Most csak gyorsan két kép, de majd utánanézek mit lehet nyilvánosan tudni róla.
https://app.box.com/s/acy7l2o8wnvhcnf29hlfzg6knkz4scbu
https://app.box.com/s/rva9ar3uqsp03ncqu3xfilm5hkoef3as
készítettem róla képeket, ,majd felrakom, de több 1000 képet készítettem sok mindenről ( vannak RM-es légvédelmi/drónvédelmi cuccok is) és most töltöm le..
Lézerágyú, antianyagbomba, hiperhajtómű?Lesznek még más meglepetések is a típussal kapcsolatban a követkető 1,5-2 évben, ami talán a te véleményedet is árnyalni fogja.
Szerintem amit jelenleg bemutatásra került, első blikkre azt egy drón is cipelheti, biztonságosabban, ember nélkül kisebb méretben alár real-time adatávitellel. Nem a gombhoz kell varni a kabátot. A repülési jellemzők, a túlélési képességet erősen behatárolják a feladatkört, de tudom, hogy az illetékesek minden el fognak követni, hogy eladják a gépet mint értelmes beszerzést. Ettől még nem az.. (4 darabért, én sem lennék ellenre, ha lenne még egy + harci századunk..Lesznek még más meglepetések is a típussal kapcsolatban a követkető 1,5-2 évben, ami talán a te véleményedet is árnyalni fogja.
Veszünk.Kapunk egy szimulátort is a gépek mellé.
Hogy az is lássa, aki nem használ közösségi médiát...ZeltwegMilitär Aktuell. 25 555 ember kedveli · 237 ember beszél erről. Wir berichten online und mit unserem Printmagazin umfassend zu militärischen...www.facebook.com
Hogy az is lássa, aki nem használ közösségi médiát...
Még egy kép a gyártó oldaláról:Hogy az is lássa, aki nem használ közösségi médiát...
Ennek lehet köze a mi "felderítőnkhöz" vagy csak osztrák cég lévén a helyi közönségnek szólt hogy ráaggatták?Még egy kép a gyártó oldaláról:
.A Gripen Aggressornak csak az ötlete létezik. Kb. 5 éve mutatott be a Saab egy szép festésű műanyag makettet, de azóta sincs rá igény. Az amerikai piacon is próbálkoztak. De szerintem jól gondoljátok hogy az lehet az Aero-Saab együttműködés egyik lehetősége, hogy teljes körű haladó szintű kiképzési szolgáltatást adjanak Európában, mint a Draken, Top Aces, Skyline stb.
De ebben az esetben a Saab nem eladná a gépeket, hanem szolgáltatást biztosítana a saját tulajdonban lévő gépekkel... leállított Gripen van elég, állítólag olcsón üzemeltethető, a gyártónak pedig meg van ehhez mindene. Ha a Drakennek megéri a megvett izraeli F-16-osokat üzemeltetni erre a célra, akkor nem lehet ez olyan rossz üzlet. Szinte az összes kiképzési szolgáltató cégnek van L39/L159-ese is. Akkor a gyártó Aero-nak is lehet hogy megérné ezzel foglalkozni. A Saabbal összefogva pedig teljes szolgáltatást tudnának adni.A Saab legutóbb 2014-ben adott el Gripent külföldi vevőnek, ez Brazilia volt. 8 éve. Azóta ismét sorban bukják a tendereket.
Ha valakinek nem jelenne meg semmi: