F-14 Tomcat (Grumman)

281581873_10225186868450607_2321106472785538506_n.jpg

Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ki milyen választ adnának arra, hogy miért. ;)
Gondolom én, képzetség nélkül, hogy mivel a variaszárnynak változik a nyilazása a sebesség függvényében ronthatja a lopakodó képességet. Abból gondolom, hogy más lopakodó gépek szárnyának és a vízszintes vezérsíkjának a nyilazása megegyezik a radarhullámhossza miatt. Azt hiszem, hogy talán hasonló függőleges vezérsíkok nyilazása is, amennyiben rendelkezik a gép mindkettővel.

Gondolom én, képzetség nélkül, hogy mivel a variaszárnynak változik a nyilazása a sebesség függvényében ronthatja a lopakodó képességet. Abból gondolom, hogy más lopakodó gépek szárnyának és a vízszintes vezérsíkjának a nyilazása megegyezik a radarhullámhossza miatt. Azt hiszem, hogy talán hasonló függőleges vezérsíkok nyilazása is, amennyiben rendelkezik a gép mindkettővel.
A kotott szogek nem valosulnak meg. Valtozo geometriara nincs stealth.

A varaszarny olyan hezagot kovetel meg, amit nem tudsz festekkel eltuntetni.

Belso fegyverter sehol.

Azonos geometrisbol hogyan jon ki a s profilos szivocsati?

Pontos szembolnezet nincs, de a f bezersik es a tobbi szog se nagyon stimmel.

De hat az TC fanboyok egy resze mindent is elhisz. (Akire tartozij)

• Tetszik
Reactions: fishbed
De hat az TC fanboyok egy resze mindent is elhisz. (Akire tartozij)
TC fanboyként mondom, az a lopakodó macska nyilván csak látványban lopakodó, ez lejött. Attól még jól néz ki :)

Nem tudok létező, utólagosan lopakodóvá tett repülőgépről (volt valami korcs F-15 terv, de abból se lett semmi).

TC fanboyként mondom, az a lopakodó macska nyilván csak látványban lopakodó, ez lejött. Attól még jól néz ki :)

Nem tudok létező, utólagosan lopakodóvá tett repülőgépről (volt valami korcs F-15 terv, de abból se lett semmi).
Itt egy jó "elemzés" mit lehetett volna reálisan kihozni a kandúrból.

• Tetszik
Reactions: gacsat
  • Tetszik
Reactions: Fundin