W
Wilson
Guest
Úgy látom te képes vagy bármilyen hozzászólásból a végtelenbe exrapolálni...Inkább rá kérdezek, hogy jól értem-e. Szerinted azzal kéne tele legyen "a magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai" topic, hogy melyik államtitkár eszik lazacos szendvicset és melyik miniszter vagy államtitkár volt teljesen alkalmatlan szakmailag bármit vezetni?
Ha eddig nem tudtad eldönteni, hogy Vadai például alkalmas volt-e és elő segítette a honvédelem ügyét, akkor rendben! De kérlek, hogy a biz pol és egyéb OFF Topic kategóriákban kérdezz rá erre! Ha abban kérnél segítséget, hogy az Orbán kormányok 2010 és 2015 közötti szakaszát mondjuk az akkor egyenruhát viselők hogyan élték meg, azzal sincs gond, de szerintem ezt is a bel pol témákban kéne kibeszélnetek.
Ha az nem világos, hogy a Zrínyi óta erősödött-e a Honvédség vagy nem...

Arról beszéltem,hogy bizony nem mindegy ,hogy milyen mértékben fog teret nyerni a magyar haderő fejlesztésben a NER, mivel eddig egyetlen esetet kivéve távol volt tőle tartva de a kiképző gépek megvásárlásával akár az is lehet,hogy megfordul ez a dolog, arról nem is beszélve,hogy a NER egyik prominens képviselőjét nevezték ki a Honvédelmi miniszternek.