Szóval, a puzzle darabok a helyükre kerülnek.
Nyilván a behívókat már hetek óta küldik ki. Erről írtam.
Pár nap múlva Oroszországhoz csatlakozik Luhánszk, Donyeck, Herszon, Krím. Ezután már orosz területet fognak támadni az ukránok. Ekkora jön a legyalulás. Akár taktikai atommal. Fasza lesz...
Ettől én is félek, de nem kell itt feltétlenül atomot dobálni, vannak elég komoly tömegpusztító nem nukik is. Talán még rosszabbak is rövid távon, mint egy pár kilotonnás nuki.
A finn kormányzat arról számolt be,hogy jelentősen megnőtt a vízum kérelmek száma a részleges mozgósítás bejelentése óta, valamint az összes repjegy el kelt Örményországba és Törökországba (ebbe a két országba nem kell vízum)...
Ezen kár rugózni, már elvileg meg is van a 300k.
más...
Oroszország Szaúd-Arábia koronahercegének közvetítésével 10 külföldi zsoldos hadifoglyot engedett szabadon. Egy szaúd-arábiai tisztviselő közölte, hogy a szabadon engedett foglyok listáján az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Svédország, Horvátország és Marokkó állampolgárai is szerepelnek. A foglyokat szállító repülőgép szerdán szállt le Szaúd-Arábiában.
1:
Ez egy érdekes fórum, érdemes ránézni
glav.su
2:
Viszik a nagyobb cuccokat is.
3:
Ma reggel, 22.09.21-én 7 óra 38 perckor a Donyecki Népköztársaság – Pushilin D.V. vezetője elrendelte külföldi zsoldosok kivégzését.
(Nem szabadott volna eddig eljutni. Értem én, hogy agresszor, meg az északatlanti - délkeleten kompetens, de talán éppen az a baj, hogy mindenki a saját agresszív álláspontjához ragaszkodik. Viszont idióta kelet-nyugati méregetés oltárán, ezúttal nem szeretnék lerombolt Európát látni, legalább egyszer ne menjünk már tovább ezen az úton, persze tudom, nem mi döntünk, meg a világ meg ilyen.
Abban biztos lehet mindenki, hogy a katarzistól függetlenül a vérrákos Putyin, egy gyönyörű Transzbajkáli folyó mellett fog fotózkodni, Biden meg Camp Davidben törölteti a valagát majd, a mexikói !nem rabszolga!, napi 1 dolláros migráncsával, viszont mi itt élünk, ezt jó lenne megérteni. Azt is, hogy mindenki hazudik, az oroszok is pofátlanul, a nyugati világ is pofátlanul és mind két fél addig csűrte-csavarta a dolgot, hogy oldaltól függően fel lehet tárni a logikai bukfenceket, de ha csak az egyikben veszed észre az azt jelenti elfogult vagy.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy drukkolhatsz bárkinek, de a legjobb, ha mi kimaradunk belőle, mert ki tudja, hová vezet ez az agybaj. Abban mindenki biztos lehet, hogy ilyen lépés után Putyin nem engedi el a Dnyeper keleti partját, viszont az is biztos, hogy az USA annyit invesztált az ukránokba, hogy ő sem, tehát valami megegyezés kell, e nélkül itt nagy f.o.s. jön még.) - remélem nem voltam félreérthető.