A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Kérdés majd ki vezeti.
Sztem hiányzik neki Maróth, aki az előző ciklusban közvetlenü nekil jelentett.
Nem biztos, hogy személy szerint, de maga a folyamat.

Ez egy érdekes dolog, hisz teljesen egy gépezet a kormányzat. Itt inkább egy belső kabinet jellegű dolog lesz, még inkább fontossá téve a honvédelmet és a haderőt. Lehet gyorsítás, vagy további fejlesztések okán van rá szükség ? Azt nem gondolom, hogy a hozzá teljesen lojális miniszter, vagy vezérkari főnök, bármiben keresztbe tenne, vagy bármiről is ne tájékoztatná első kézből Viktort. Majd meglátjuk ha feláll, mi lesz a konkrét feladata.

Rogán lesz a főnök.

Úgy látom ,a haderőfejlesztés tervek szerinti megvalósításának felügyelete, ellenőrzése, lesz a feladata. Amolyan, a Viktor szeme lesz a történéseken, szerintem.
Lehet a főnök is olvas bennünket, és lassúnak érzi a tempót, vagy kevésnek az eddig beszerzett vasakat. :)

Rogán lesz a főnök.

Úgy látom ,a haderőfejlesztés tervek szerinti megvalósításának felügyelete, ellenőrzése, lesz a feladata. Amolyan, a Viktor szeme lesz a történéseken, szerintem.
Lehet a főnök is olvas bennünket, és lassúnak érzi a tempót, vagy kevésnek az eddig beszerzett vasakat. :)

Akkor ezt se ússzuk meg mutyi nélkül....

• Tetszik
Reactions: Lengyel_nem_medik
"Ma 14:30-tól a Spirit FM Katonadolog című műsorában Pozderka Gábor ezredes beszél a kibervédelemről és a többi között arról is, hogy a Magyar Honvédség szakembereinek milyen támadásokkal kell szembenézniük a kibertérben."

A Kombinált Repülőtéri Létesítmény 3200 négyzetméternyi tároló- és rakodóterületnek, egy teherejtőernyő- és szállítmányelőkészítő csarnoknak, a katonai kezelő állomány irodáinak és egy 33 méter magas ejtőernyőszárítótoronynak ad majd otthont 2024-es átadásakor.
...
A Kombinált Repülőtéri Létesítmény a SAC kampusz – egy iroda és parancsnoki épület, a C-17 javító és karbantartó hangár, a logisztikai raktár és gépjármű karbantartó épület, valamint a kiszolgáló közműépület – legújabb létesítményeként azt a C-17 szimulátort előzi meg, amelyet várhatóan 2025-ben adnak majd át.

x636d1dba27e52091412890.jpg.pagespeed.ic.vEP4JBJGeo.webp

Cikket meg a háttérinfót majd a gólya hozza?

Cikket meg a háttérinfót majd a gólya hozza?
Atombombát vettünk! :P

Ja, még sem! :D