A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Jól értettem az elmúlt néhány nap történéseit olvasgatva, hogy Dr. Maróth Gáspár urat kompletten kiírták a történetből? Vagy esetleg marad a csapatban csak más felelősségi/tevékenységi körrel? :confused:
Szerintem (!) áthelyezésre került.
Vitte magával a közvetlen beosztottakat is.

Február óta gyakorlatilag harmadára csökkentek a lehetőségek. :hadonaszos:
Nem, kb. NINCS. A NATO és szövetséges országok lassan már pénzért sem akarnak szállítani semmit, mert az ukránokat kell kitömni mindennel is, a túloldalon meg az oroszok vásárolnak el előlünk mindent. A volt VSZ készletet meg már el is lőtték az ukránok, vagy még az előtt elpusztították ukránostul az oroszok.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Meg törököktől.
Igaz. Amúgy nekem pár évvel ezelőtt ez nagyon nem tetszett volna. Mostanában ahogy látom még jobban is járnánk sok esetben ár/érték arányban a török/izraeli cuccokkal, mint a túlárazott tip-top high end német "state of art" meg "cutting edge" cuccosokkal, amik lőtéren túl néha kiderül hogy napi 100-at lőhet mondjuk a PzH-2000, a G-36 is kurva pontos csak megolvad nyáron terepen, meg hasonló okosságok.

Lassan nekem is durva, de szurkolok a török/izraeli vonalnak, főleg HA még azt is hozzáveszem, hogy ezek az országok baráti viszonyt ápolnak velünk, a németek meg csuklóztatnak ahol érnek.

Nekem azért ezzel kapcsolatban rossz érzésem van de még reménykedek. A közvetlen beosztottjának felmentése viszont biztató, viszi magával az új helyre....
MG talán átigazolt a RM-hoz. Adná magát, hogy ZEG-en ő legyen az vezérigazgató. Jól járna vele a RM. Na ő az aki mindenkit ismer. A politikában és a seregen belül is.

MG talán átigazolt a RM-hoz. Adná magát, hogy ZEG-en ő legyen az vezérigazgató. Jól járna vele a RM. Na ő az aki mindenkit ismer. A politikában és a seregen belül is.
Csak ha Bobo nagyon nem bírja MG-t, akkor az RM elronthatja vele a viszonyt azzal, hogy MG-t nevezi ki vezetői posztra.
Pl. a miniszter fúrni fogja a további RM megrendeléseket...sajnos úgy tűnik a csávótól sok minden kitelik, nem kis egója van...