Bibi kijárja nekünk
Ja, merő szívjóságból. Mert ő ilyen rendes...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bibi kijárja nekünk
Nem, kb. NINCS. A NATO és szövetséges országok lassan már pénzért sem akarnak szállítani semmit, mert az ukránokat kell kitömni mindennel is, a túloldalon meg az oroszok vásárolnak el előlünk mindent. A volt VSZ készletet meg már el is lőtték az ukránok, vagy még az előtt elpusztították ukránostul az oroszok.Február óta gyakorlatilag harmadára csökkentek a lehetőségek.
Azt még tavasszal azt nyilatkozták mekkora nagy cimborák! Hát ilyen barátságtól inkább mentsen meg a jó Isten!Ja, merő szívjóságból. Mert ő ilyen rendes...
Igaz. Amúgy nekem pár évvel ezelőtt ez nagyon nem tetszett volna. Mostanában ahogy látom még jobban is járnánk sok esetben ár/érték arányban a török/izraeli cuccokkal, mint a túlárazott tip-top high end német "state of art" meg "cutting edge" cuccosokkal, amik lőtéren túl néha kiderül hogy napi 100-at lőhet mondjuk a PzH-2000, a G-36 is kurva pontos csak megolvad nyáron terepen, meg hasonló okosságok.Meg törököktől.
Különben a gripenekről még véletlenül leoldanak azok a csúnya raketták…Csak arany àron vèdenèm a gyökereket...!
Vagy PakisztanHa nem hoznak kurva gyorsan tető alá egy tűzszünetet követő megállapodást, békét, itt nekünk fegyver kb. a zsidóktól/Dél-Koreától lesz max.
Nekem azért ezzel kapcsolatban rossz érzésem van de még reménykedek. A közvetlen beosztottjának felmentése viszont biztató, viszi magával az új helyre....Szerintem (!) áthelyezésre került.
Vitte magával a közvetlen beosztottakat is.
Qrvára nem, de az Unióban folyamatosan blokkoljuk az Izraelt elítélő politikai, egyéb nyilatkozatokat, határozatokat. Így viszont már kijárja, illetve Orbánnal éppen ezért jóban van.Ja, merő szívjóságból. Mert ő ilyen rendes...
Meg az ENSZ-ben is támogatjuk őket.Qrvára nem, de az Unióban folyamatosan blokkoljuk az Izraelt elítélő politikai, egyéb nyilatkozatokat, határozatokat. Így viszont már kijárja, illetve Orbánnal éppen ezért jóban van.
Maradjá' má' magadnak, mert tickel a szemhéjam!Vagy Pakisztan
MG talán átigazolt a RM-hoz. Adná magát, hogy ZEG-en ő legyen az vezérigazgató. Jól járna vele a RM. Na ő az aki mindenkit ismer. A politikában és a seregen belül is.Nekem azért ezzel kapcsolatban rossz érzésem van de még reménykedek. A közvetlen beosztottjának felmentése viszont biztató, viszi magával az új helyre....
Onnan mit tudnánk venni érdemben, valamilyen zacskózott panjabi porított levest ?!Vagy Pakisztan
Csak ha Bobo nagyon nem bírja MG-t, akkor az RM elronthatja vele a viszonyt azzal, hogy MG-t nevezi ki vezetői posztra.MG talán átigazolt a RM-hoz. Adná magát, hogy ZEG-en ő legyen az vezérigazgató. Jól járna vele a RM. Na ő az aki mindenkit ismer. A politikában és a seregen belül is.
Ez most esett le?sajnos úgy tűnik a csávótól sok minden kitelik, nem kis egója van...
Eddig is látszott...Ez most esett le?
Kínai cuccot átcímkézve.Onnan mit tudnánk venni érdemben, valamilyen zacskózott panjabi porított levest ?!
Hivatalosan ha nem vehetünk kínait, szerintem ugyan azt átcímkézve Pakisztántól sem vehetjük meg. Izrael és Törökország NATO ország, vagy nagyon közeli szövetséges.Kínai cuccot átcímkézve.
egy percig nem gondolta senki, hogy kínait vennénk!Hivatalosan ha nem vehetünk kínait, szerintem ugyan azt átcímkézve Pakisztántól sem vehetjük meg. Izrael és Törökország NATO ország, vagy nagyon közeli szövetséges.
Szerintem kerek perec nekünk tilos a kínai még eredetű is.
MG talán átigazolt a RM-hoz. Adná magát, hogy ZEG-en ő legyen az vezérigazgató. Jól járna vele a RM. Na ő az aki mindenkit ismer. A politikában és a seregen belül is.