Matolcsy kb 2 éve ontja ki magából a figyelmeztető cikkeket nagy gyakorisággal és nrm titok, hogy nagy ellentét van közte és Varga Mihály közt ezekben a kérdésekben.És neki ehhez semmi köze...![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Matolcsy kb 2 éve ontja ki magából a figyelmeztető cikkeket nagy gyakorisággal és nrm titok, hogy nagy ellentét van közte és Varga Mihály közt ezekben a kérdésekben.És neki ehhez semmi köze...![]()
Miket mond ez a Gyuri:![]()
Matolcsy: Bajban vagyunk, Magyarország válságközeli helyzetben van
A kormány rossz döntéseiről, a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országáról, megbomlott összhangról beszélt a jegybankelnök a gazdasági bizottság ülésén. „Aki csak bent volt, kapkodta a fejét”, „olyan érdekes volt, hogy nem lehetett felállni” – mondták a képviselők a Telexnek.telex.hu
„Magyarország válságközeli helyzetben van”, „a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országa”, az EU-ban „hátulról a 4. termelékenységi szint”
„Magyarország az egyetlen ország, amely több benzint és gázolajat fogyaszt, mint az energiaválság előtt”
Matolcsy azt is mondta, hogy az infláció nem „szankciós” vagy „háborús”, mert 2021 nyarától szökött fel az energiaárak emelkedése miatt.
Az ilyen szintű kibeszéléseket nem szokta OV tolerálni. Vmi majd lehet véletlen kiderül Gyuriról...
Matolcsy kb 2 éve ontja ki magából a figyelmeztető cikkeket nagy gyakorisággal és nrm titok, hogy nagy ellentét van közte és Varga Mihály közt ezekben a kérdésekben.
DE azért a fizetését felvette, ahelyett, hogy gerincesként felállt volna. Na jó....Matolcsy kb 2 éve ontja ki magából a figyelmeztető cikkeket nagy gyakorisággal és nrm titok, hogy nagy ellentét van közte és Varga Mihály közt ezekben a kérdésekben.
Hogy csak és kizárólag egy vélemény legyen csak amit a vezetés pènzügyi része hall és csak egy nézőpont kerüljön terítékre?DE azért a fizetését felvette, ahelyett, hogy gerincesként felállt volna. Na jó....
Miért kéne erre a szarkupacra egyáltalán reagálni?Majd érdekes lesz figyelni, hogy Raguza ügynök, a német közmédia nagy híve, hogyan reagálja le ezt...![]()
Viktor Orbán: Putins trojanisches Pferd in der EU?
Seit Monaten behindert Viktor Orbán Sanktionen gegen Russland. Der ungarische Ministerpräsident gilt Kritikern daher als "Statthalter" Putins in der EU. Was ist der Grund für Orbáns Nähe zu Putin? Und weshalb lässt die Europäische Union ihn gewähren?www.br.de
Tetszik, hogy megmondtad az igazat. Talán azért nem hallottál orosz beszédet, mert lefoglalta (ellopta) az eu.Igazad van, korábban erről elfeledkeztem, de most a memóriámból előjött....De, ha megmondom, hol van, az út melletti boltjukban Te is vásárolhatsz, ezt-azt... (Pld.: tokhal kaviárt, füstölt tokhalat, stb...). Lehet, hogy meglepődsz, de Szentgyörgyváron volt... Közel Hévízhez. Oda sokat szoktam járni. Voltam ott 2 hete is, nem hallottam a korábban már megszokott orosz beszédet....
Jobb lenne, ha együtt találnának ki valami okosságot. Nincs olyan sok értelmes emberünk, hogy ha nem értenek egyet, akkor az egyik felálljon és elballagjon pecázni.DE azért a fizetését felvette, ahelyett, hogy gerincesként felállt volna. Na jó....
Én is voltam nem olyan rég Hévízen egy estét (Kéktúrán aludtam ott, vicces hogy reggelivel-vacsorával alig volt több a szálloda mint máshol egy szoba turistaszálláson), és az összes vendéghez képest még mindig az oroszból volt a legtöbb. De az egész hely üres, jól bebaszott nekik a háború. Ott őszintén lehet sajnos a bombás szankció plakáton kirakni. (még ha én egyet is értek azzal, hogy ha valaki háborúzni kezd azt szankciózzuk meg)Igazad van, korábban erről elfeledkeztem, de most a memóriámból előjött....De, ha megmondom, hol van, az út melletti boltjukban Te is vásárolhatsz, ezt-azt... (Pld.: tokhal kaviárt, füstölt tokhalat, stb...). Lehet, hogy meglepődsz, de Szentgyörgyváron volt... Közel Hévízhez. Oda sokat szoktam járni. Voltam ott 2 hete is, nem hallottam a korábban már megszokott orosz beszédet....
Matolcsy kb 2 éve ontja ki magából a figyelmeztető cikkeket nagy gyakorisággal és nrm titok, hogy nagy ellentét van közte és Varga Mihály közt ezekben a kérdésekben.
Szdsz-es volt, mit vártál tőle?És ez az ember nagykövet volt, Magyarország érdekeiért. Orbánék alatt is ...
![]()
Szent-Iványinak tetszene, ha Brüsszel kardja által veszne a magyar
Hogy kinek szurkol Szent-Iványi István, az egykori demokratikus ellenzék, aztán a Szabad Demokraták Szövetségének (alapÃtó) tagja, legutóbb pedig Márki-Zay Péter miniszterelnök jelölt külügyi kabinetjének vezetÅje, liberális politikus a Magyarország és az Európai Unió...888.hu
Az elmúlt 10 hónap tükrében, te komolyan vennéd?..akkor ezek szerint komolyan kell venni azt is, hogy az OF haderejének, nem kell Csapnál megállnia, mehetnek nyugatabbra is. Ez is volt téma az RT-én, nem is olyan régen...
Nálam ezért ment a zindex, portfolio, napi, stb. a kukába. Gyűlölöm az olyan címeket, amikben nincs a tárgy vagy egyértelEzek az oldalak a reklámokból élnek. Minél több kattintás érkezik a felületükre, annál jobb árat kapnak a reklámhelyeikért, tehát működésük alapelve a clickbait. Ezért a cikkeik a legritkább esetben bírnak érdemi információs értékkel, hiszen nincs is rá szükségük, onnantól kezdve, hogy megtörtént a rájuk kattintás, teljesítették a küldetésüket. Tulajdonképpen nem cikkek ezek, csak CÍMEK, amiknek az átlag proli nehezen tud ellenállni:
- Szenzációs felfedezés arról, hogy...
- El sem hinné, mi van itt...
- Az öt legdurvább akármi...
- A tíz kötelező valami...
- Döbbenetes meglepetés a...
- Amiről feltétlenül tudnia kell, ha...
A kattintás után persze kell valami tartalom is, de annak már nincs érdemi szerepe. 30% közhely, 30% felszínes infó mondjuk a Wikiről, 30% "újságírói" blablabla (keltsen félelmet vagy vágyat), 3% hatásfokozó jelző (szenzációs, szörnyűséges, lenyűgöző, sokkoló, stb.), 3% kulcsszó a keresőrobotoknak, 3% hivatkozás hasonló, épületes címekre, 1% meg szimplán helyesírási hiba, mert ezeknek a "cikkeknek" annyi becsületük sincs, hogy egyszer átolvassa őket bárki is a közzététel előtt.
Közben persze futnak "komolyabb" cikkek is, amik nagy része szimplán idegen nyelvű hírportálokról magyarított, vagy az MTI-től kopipésztelt szövegek újraközlései. Itt sem a minőség, hanem a mennyiség a lényeg. Ha nagy ritkán feltűnik egy igényesen megírt tanulmány, vagy vérbő véleménycikk is - akkor kész a piacvezető online sajtótermék.
Ezeket a "cikkeket" szerintem már lehet, hogy botok írják.Ezek az oldalak a reklámokból élnek. Minél több kattintás érkezik a felületükre, annál jobb árat kapnak a reklámhelyeikért, tehát működésük alapelve a clickbait. Ezért a cikkeik a legritkább esetben bírnak érdemi információs értékkel, hiszen nincs is rá szükségük, onnantól kezdve, hogy megtörtént a rájuk kattintás, teljesítették a küldetésüket. Tulajdonképpen nem cikkek ezek, csak CÍMEK, amiknek az átlag proli nehezen tud ellenállni:
- Szenzációs felfedezés arról, hogy...
- El sem hinné, mi van itt...
- Az öt legdurvább akármi...
- A tíz kötelező valami...
- Döbbenetes meglepetés a...
- Amiről feltétlenül tudnia kell, ha...
A kattintás után persze kell valami tartalom is, de annak már nincs érdemi szerepe. 30% közhely, 30% felszínes infó mondjuk a Wikiről, 30% "újságírói" blablabla (keltsen félelmet vagy vágyat), 3% hatásfokozó jelző (szenzációs, szörnyűséges, lenyűgöző, sokkoló, stb.), 3% kulcsszó a keresőrobotoknak, 3% hivatkozás hasonló, épületes címekre, 1% meg szimplán helyesírási hiba, mert ezeknek a "cikkeknek" annyi becsületük sincs, hogy egyszer átolvassa őket bárki is a közzététel előtt.
Közben persze futnak "komolyabb" cikkek is, amik nagy része szimplán idegen nyelvű hírportálokról magyarított, vagy az MTI-től kopipésztelt szövegek újraközlései. Itt sem a minőség, hanem a mennyiség a lényeg. Ha nagy ritkán feltűnik egy igényesen megírt tanulmány, vagy vérbő véleménycikk is - akkor kész a piacvezető online sajtótermék.
Nem, hogy végre valakiről ne azt gondoljam, hogy a milliók miatt gerinctelen.Hogy csak és kizárólag egy vélemény legyen csak amit a vezetés pènzügyi része hall és csak egy nézőpont kerüljön terítékre?
Pedig példát mutathatna.Jobb lenne, ha együtt találnának ki valami okosságot. Nincs olyan sok értelmes emberünk, hogy ha nem értenek egyet, akkor az egyik felálljon és elballagjon pecázni.
Már nem Kuszaszemű Hülye a 444nek?![]()
A szocializmusba nem érdemes visszamenni! - videó Matolcsy parlamenti beszámolójáról
Az RTL videót közölt arról, ahogy Matolcsy minden eddiginél jobban lehúzza a kormány gazdaságpolitikáját.444.hu
Ezer bocsánat bocsánat a tetszikért, abszolút véletlen volt és el is határolódok magamtól. Csupán szerettem volna megkérdezni, hogy az usa háborúinak a szankcióival is egyetértettél volna (egyetértenél)?Én is voltam nem olyan rég Hévízen egy estét (Kéktúrán aludtam ott, vicces hogy reggelivel-vacsorával alig volt több a szálloda mint máshol egy szoba turistaszálláson), és az összes vendéghez képest még mindig az oroszból volt a legtöbb. De az egész hely üres, jól bebaszott nekik a háború. Ott őszintén lehet sajnos a bombás szankció plakáton kirakni. (még ha én egyet is értek azzal, hogy ha valaki háborúzni kezd azt szankciózzuk meg)
Ugyan ez nálam is.Ne is mond! Ezt a szart nem tudom letilteni facebookon! Állandóan előjön a hirdetésük, pedig bejelentettem már őket N+1 módon, letiltottam stb...
Erre mindig feljön ez a szar agitrop az üzenő falamon. De egy idegesítő banda ez![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..