A határán, de még mindig nem léptük át és nem gondolom, hogy első lépésként a fentebb vázolt, Honvédségi irányításátvétel lenne a megfelelő -mikor feltehetően a termelés helyreállítása sem nyúlt volna már a beláthatatlan végtelenbe.A határán vagyunk már annak, amit te feltételként megfogalmaztál.
Szerintem nagyjából sok évre visszamenő adatokból ki lehet következtetni, hogy adott szerveknek mennyi üzemanyagra van szüksége, amit mindenképpen biztosítani kell a kutaknak; meg aztán lehet ezt a kört bizonyos irányba és mértékig bővíteni úgy, hogy még akár állami beavatkozás ilyen irányban nem történik.
Én vélelmezem, hogy bizonyos mértékben hűti a felvásárlási hangulatot a bejelentett intézkedés. Illetve emelkedett annyival, hogy talán az olyan vásárlásokat is kicsit visszafogja, hogy biztos ami biztos, a soha tele nem tankolt autó is legyen most teletankolva. (Meg hátha elfogyott már minden csetresz, amiben a 480-as üzemanyagot lehetett tárolni.De, mert hetekig tart majd mire az import felpörög.
Ha az ár ellenére a kereslet nem csökken számottevően, akkor lehet várni majd az első alkalmat, hogy kevesebb mentő lesz, mert vagy tankolásra vár, vagy nem talál időben üzemanyagot.

Én korábbra vártam, hogy ha nem is teljes törlés, de korlátozott áremelés lesz (olyan 550-600 forint körülre).Erre mondtam, hogy túl sokáig vártak.
Kb. ott kellett volna elengedni ezt, amikor már a strat. készletekhez nyúltak.
Akár emelést, akár megszüntetést legkésőbb szeptember 1.-re, de legeslegeslegkésőbb október 1-re gondoltam.