Háááát itt azért vannak fenntartásaim.személyi felszerelésük
A ruháik kurva jó minőségűek az biztos. A harcászati felszerelésük már nem olyan világbajnok.
De majd @Lator megmondja.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Háááát itt azért vannak fenntartásaim.személyi felszerelésük
Ezt nem is vitatom de marha drága.Nincs kifogásom a török holmikkal szemben sem, meg a koreai és német megfelelőkkel sem, de azért ez egy fasza hídkészlet.
Én nem szidnám a flanciák cuccait mert vannak bennük igen jól elképzelések gondolatok. Pl a személyi felszerelésük.....járműveik...
Mistral rakétájuk szerintem elég jó cucc a maga kategóriájában. Lánctalpas technikában pl. annyira azért nem alkottak átütőt a francik. Szóval vegyes a kép hogy miben jók, miben nem...Mi a baj a frankok dolgaival?
Ez biztos? Mert ha jól sejtem a lengyelek pont az ára miatt döntöttek a PFM mellett.Amúgy ezzel az a gond, hogy kuuurva drága.
Ezért mozognék a török felé ebben a kérdésben.
Azért írom, hogy többek közt. De a jó minőségű holland termékekért cserébe a spanyolok gyarmati aranyat adtak és nem fejlesztették gazdaságukat, aztán egy idő után lekörözték őket, az arany meg elfogyott.
A németekkel azóta kissé teleszaladt a puttonyom ha ez megnyugtat....
Itt most a magyar Leopard2/Lynx/Pzh2000 vásárlás és a magyar hadiipar valódi gazdasági összefüggéseiről írtál?
spanyol arany=> Magyarország: kifehérített GDP, + EU-s pénzek,
holland termék=> túlárazott-német h-technika,
...csak mert ezt pedzegetjük páran, bő egy éve!
Kulcsszavak a sikerhez/kudarchoz: költség-hatékonyság, Ár-Érték arány, és társaik...
.
Gond van a Lynxxel?A németekkel azóta kissé teleszaladt a puttonyom ha ez megnyugtat.
A nèmet hadiipar nemlétező kapacitásaival van gond.Gond van a Lynxxel?![]()
Izraeli és török kapacitások milyenek?A nèmet hadiipar nemlétező kapacitásaival van gond.
A németekkel azóta kissé teleszaladt a puttonyom ha ez megnyugtat.
A szovjet technika reszeléséről viszont továbbra sem vàltozott a véleményem.
Azóta az még nehezedett is.
És ezt a megrendelések előtt nem lehetett tudni, vagy tudni lehetett, de "ráérünk", vagy a háború kavart be? Vagy mindhárom, vagy egyik se?A nèmet hadiipar nemlétező kapacitásaival van gond.
Abasárt már én is felvetettem többször! Az is egy nagy pazarlás volt ott hagyni...Azt ha jól tudom felújította (legalábbis elkezdte) egy közelkeleti érdekeltség öregotthonnak; azon kívül már semmi nincs ott, amit fel lehetne újítani.
Illetve legjobb tudomásom szerint az ország 2. legnagyobb lőtere volt közvetlenül a Mátra lábánál egy sratégiai hőerömű és bánya pár km-es közelségében.
Én támogatnám, az egyik új lövész zlj-nek mindenképpen!
ismerem a Markaziakat meg a polgit is imádnák.![]()
Egyébként az a lő és gyaktér tényleg szép fekvésű helyen van...kérdés, hogy a Markaziak mennyire örülnének egy újranyitásnak...
Most akkor:ismerem a Markaziakat meg a polgit is imádnák.![]()
Ez elég egyértelmű volt. Gidrán Debrecen, Lynx Hódmezővásárhely..
Ez a múlt hét csütörtöki adás. Még akkor kérdezted, hogy érdemes-e meghallgatni.Ez elég egyértelmű volt. Gidrán Debrecen, Lynx Hódmezővásárhely..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..