Ez elég egyértelmű volt. Gidrán Debrecen, Lynx Hódmezővásárhely..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez elég egyértelmű volt. Gidrán Debrecen, Lynx Hódmezővásárhely..
Ez a múlt hét csütörtöki adás. Még akkor kérdezted, hogy érdemes-e meghallgatni.Ez elég egyértelmű volt. Gidrán Debrecen, Lynx Hódmezővásárhely..
De csak ma hallgattam meg.Ez a múlt hét csütörtöki adás. Még akkor kérdezted, hogy érdemes-e meghallgatni.
Köszönöm a nincsmit, azért volt annyira ismerős. Jössz egy műsoridőnyi idővel az életemből.De csak ma hallgattam meg.
az elsőMost akkor:
"ismerem a Markaziakat, meg a polgit is, imádnák."
"ismerem a Markaziakat, meg a polgit is imádnák."
"ismerem, a Markaziakat meg a polgit is, imádnák."
Igen , tôlem, én tettem fel.Ez a múlt hét csütörtöki adás. Még akkor kérdezted, hogy érdemes-e meghallgatni.
Végszükség esetén - szerintem - az ennek az oldalnak az alján szereplő civil kompok is elbírnak 1-1 Leo-t. 90+ t teherbírást írnak rájuk, és a méret is megvan. Nyilván nem önjáró, de átviszi.Én az M3-as csodatutajt akarnám csak igazán Koreából: a németek már nem gyártják ha jól tudom, de Koreaiak igen.
8-12 darab kellene dunai vagy tiszai átkeléshez. A mostani szovjet technikára méretezett pontonjaink nem hiszem hogy bírják a Leok közel 70 tonnáját, de Lynx is nehezebb mint egy T-72-es.
A KF-21-nél szerintem az Gripen-E is jobb lenne, nem igazi 5. generációs gép meg kész sincsen még. Lánctalpas technikából meg már bevásároltunk németet: nekünk baromira nincs pénzünk egy újabb típusokra - lengyeleknek sem tudom miből lesz...
TA-50-esre bármikor elcserlném L-39-eseket, de ez sajnos nem fog megtörténni...
Az rendben van,hogy elbirják-de hogyan akarnád ezeket a kompokat a deszantátkelés helyére vinni?!?Végszükség esetén - szerintem - az ennek az oldalnak az alján szereplő civil kompok is elbírnak 1-1 Leo-t. 90+ t teherbírást írnak rájuk, és a méret is megvan. Nyilván nem önjáró, de átviszi.
BAHART hajóflotta
Hajóparkunk összetétele lehetővé teszi 40 főtől akár több száz fős rendezvények lebonyolítását a Balatonon, egyedülálló lehetőségek között. Vállaljuk szakmai rendezvények, kiállítások, termékbemutatók, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, állófogadások teljeskörű szervezését. Hajóink kiváló...bahart.hu
Az rendben van,hogy elbirják-de hogyan akarnád ezeket a kompokat a deszantátkelés helyére vinni?!?
Majd ott az anyahajó-kötelékünkről indulva az oldalukba kerül a tavászgyalogságunk és vége is.Sehogy, a Balatonhoz csaljuk az ellent és ott átkompolunk az orra előtt.
Én az M3-as csodatutajt akarnám csak igazán Koreából: a németek már nem gyártják ha jól tudom, de Koreaiak igen.
8-12 darab kellene dunai vagy tiszai átkeléshez. A mostani szovjet technikára méretezett pontonjaink nem hiszem hogy bírják a Leok közel 70 tonnáját, de Lynx is nehezebb mint egy T-72-es.
Végszükség esetén - szerintem - az ennek az oldalnak az alján szereplő civil kompok is elbírnak 1-1 Leo-t. 90+ t teherbírást írnak rájuk, és a méret is megvan. Nyilván nem önjáró, de átviszi.
A pontonhíd teherbírása 60 tonna, de 2 darabot összekapcsolva, kompként alkalmazva át tudjuk vinni a Leókat.Az rendben van,hogy elbirják-de hogyan akarnád ezeket a kompokat a deszantátkelés helyére vinni?!?
Azért Dunán van vagy tizenvalahány híd és hidakat távolról lerombolni nem is olyan egyszerű: az antonovkai híd sok tucat HIMARS találat után is állt...A pontonhíd teherbírása 60 tonna, de 2 darabot összekapcsolva, kompként alkalmazva át tudjuk vinni a Leókat.
A kérdées csak az, hogy mennyi ideig tart, és ugyanezt 2 folyón, a Dunán és a Tiszán kell eljátszani.
Mire a Leókat átdobják Tatáról a Tiszántúlra, véget is ér a háború...
Többek közt ezért volna fontos minimum 1-1 hk zl (pontosabban 1-1 plusz nehéz- éspervagy páncélos dd) ‘Vásárhelyre (éspervagy Debrecenbe), meg Kalocsára (éspervagy Táborfalvára) is.A pontonhíd teherbírása 60 tonna, de 2 darabot összekapcsolva, kompként alkalmazva át tudjuk vinni a Leókat.
A kérdées csak az, hogy mennyi ideig tart, és ugyanezt 2 folyón, a Dunán és a Tiszán kell eljátszani.
Mire a Leókat átdobják Tatáról a Tiszántúlra, véget is ér a háború...
Nem biztos, hogy minden látogatást túl kell gondolni. Lehet, hogy a HM-ben szimplán csak szeretik a K-pop-ot. Vagy piacot kutattak, csak akkor még nem volt neve a dolognak.Visszaolvasva pár oldalt, emlékeztetnék.... Hende mikor is volt miniszter ? Mert Ő akkor, egy elég létszámdús csapattal volt Dél Koreában, talán egy hétig is lebzseltek ott. Azóta is minden ciklusban, ment oda valaki, vagy valakik. Hadiipari, katonai együttműködést lebegtetve. Mi lett belőle ?
Pakisztán...Illetve nem minden katonai együttműködés a vasról szól.
Mert már mindenk öreg és este szeret a saját ágyába lefeküdniMoért akartok folyton laktanyából harcolni?
Nézd, tőlem az udvaron is tarthatják otthon, reggeli után bepattanva vidáman, asszony mosolyogva integet ahogy háborúba mennek a srácok, de attól még ugye nem ártana némely páncélos a keleti végeken, ami a pusztán a fizikai elhelyezkedése miatt gyorsabban odaér?Moért akartok folyton laktanyából harcolni?