A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Kell a francia technológia a haderőfejlesztéshez
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Be kellett kéretni a nagy követet, hogy haladjon már az a Skyranger-Mistral integráció! :D

Amúgy nem tudom mi kellhet tőlük, de gondolom mindjárt indul az ötletbörze...

Be kellett kéretni a nagy követet, hogy haladjon már az a Skyranger-Mistral integráció! :D

Szerintem leginkább a francia és a magyar lovas díszelgő alakulatok kapcsolatai fognak majd fejlődni és kölcsönösen részt veszünk majd egymás eseményein... pl. magyar huszár a Champs-Élysées-n július 14-én.

HITRON helyett bármi, ami nem BTR! ;)

Amúgy nem lenne kevés ez a "francia túlméretes Gidrán"?
Azért a BTR helyére inkább Boxer vagy AMV-xp illene, nem?
Mindkettő baszott drága. Ellenben a Griffon modern és ár-érték arányban jó gép. Megfelő mennyiséget tudnánk venni és maradna az apróra.

Mindkettő baszott drága. Ellenben a Griffon modern és ár-érték arányban jó gép. Megfelő mennyiséget tudnánk venni és maradna az apróra.
A szlovákok - ha jól tudom - 4.67 milliós eurós darabáron veszik az AMV-t, az nem olyan rossz!
A lövészeket szállítására kellene AMV valamilyen 30-as toronnyal, a többi (parancsnoki harcálláspont, légvédelmi, aknavetős, stb.) mehetne Patria 6x6-ra, aminek 1 millió EUR körül van darabja.
Ezt a Griffont mondják 1,5 millió köré...

A Patria járműveknek jobb a mobilitása és védettsége is, komolyabban felfegyverezhetőek...

• Tetszik
Reactions: wolfram
Hadd hűtsem le a kedélyeket. A nagykövet asszony új a pozíciójában. Gondolom, az ilyenkor szokásos bemutatkozó látogatásáról van szó.
csak nem a hadügyminiszternél!
Ilyenkor a köztársasági elnöknél meg a külügynél szokot bemutatkozó látogatást, ismerkedést tenni egy nagykövet.

Az hogy Bobo találkozik vele annak köze van a honvédelemhez...

• Tetszik
Reactions: Venom85

Hagyjad már! Halál komolyan most 2 órája töröltem ki a koreai vázlatomat, mert már "Túlhaladott". :rolleyes: (vagy 2 napja érleltem... )
Csak kódszavakban: KF-21, K808/806, K239, LG/Samsung taktikai phabletek.
Mostmegmá' franciául tanulok. Azt hiszem leszámolok... :)