Informatika

Az új Komondor szuperszámítógé a mi Debrecenbe került a maga öt petaflops teljesítményével hogy áll a világban?

• Tetszik
Reactions: Bubu bocs
Ableton_majestic_hungarian_dragon_with_shades_of_red_white_and__76cd2457-c696-48fb-9da2-71ece1435a1b.png

Ez kb. 2 perc munka volt... Nem lennek ma designer. :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Informatikai szempontból egy nem elfelejtendő tényről: Az USA-kormány által a Microfos számára is előírt hátsó-kapuról --a Windows és "munkatársai" esetében-- a magyar állam vajon kért-e információt!
Hiszen a termék az Egyesült Államokon kívül kerül forgalmazásra, nem kell "beépíteni"! :oops:
...ha valaki hallott volna erről --kizártnak tartom, DE... -- szóljon nekünkl, legyen szives!

Az E-U szakmai szervnél is tehetnénk fel egy ilyen kérdést!
...vagy ha ez politikailag nekünk/bárkinek kellemetlen, akkor esetleg egy --frissen alapított :oops: jogvédő-- NGO ???
... végre!!!

.

Informatikai szempontból egy nem elfelejtendő tényről: Az USA-kormány által a Microfos számára is előírt hátsó-kapuról --a Windows és "munkatársai" esetében-- a magyar állam vajon kért-e információt!
Nincs ilyen előírva a windowsra, a facebook és hasonló online szolgáltatásokhoz van a hozzáférés előírva. A Linuxba sincs beépítve. Mégis mindkettőt felnyomják, ha a szükség úgy hozza, van elég hiba bennük amúgy is.

Nincs ilyen előírva a windowsra, a facebook és hasonló online szolgáltatásokhoz van a hozzáférés előírva. A Linuxba sincs beépítve. Mégis mindkettőt felnyomják, ha a szükség úgy hozza, van elég hiba bennük amúgy is.
.

Akkor "csak" a véletlenül beépítettbenn-maradt hibák miatt lehet viszonylag egyszerűen feltörni a Windowst! Megnyugodtam! :rolleyes:

... viszont ha ez van, akkor inkább az "ingyen-hibás"-at használnám állami szinten --ahol csak lehet/többségében--, mint "fizetős-hibás"-at! :oops:
...mint nálam is! ;)

... ééés + : Azért a megtakarítás-milliárdok feléből mennyivel is lehetne "megtolni" az IT-s Linux-oktatást? ... kb?

.

.

Akkor "csak" a véletlenül beépítettbenn-maradt hibák miatt lehet viszonylag egyszerűen feltörni a Windowst! Megnyugodtam! :rolleyes:

... viszont ha ez van, akkor inkább az "ingyen-hibás"-at használnám állami szinten --ahol csak lehet/többségében--, mint "fizetős-hibás"-at! :oops:
...mint nálam is! ;)

... ééés + : Azért a megtakarítás-milliárdok feléből mennyivel is lehetne "megtolni" az IT-s Linux-oktatást? ... kb?

.
Jajj a linux... mindenre is a megoldás... és hibátlan is! Szerencse, hogy ehhez IS értesz!

....

.
.

...

.

Pistorius most megszámoltatja fizikailag a Leókat. 1,2,3….24.
Úgy tűnik, szàmukról, àllapotukról,stb. nincs központi kimutatàs. Excel táblát nem ismerik?
Nem, mert már sikeresen átálltak linuxra!

Ja nem, már visszaálltak róla. Akkor nem tudom.

Nem, mert már sikeresen átálltak linuxra!

Ja nem, már visszaálltak róla. Akkor nem tudom.

Van az a német "Microfos"(forgalmazói) továbbképzés a Bahamákon, Thaiföldön és/vagy Marokkóban, ami után München Eva Kaili-je is szakmai döntéseket hoz! :oops:

Gondolom ismerős az orvoslátogatói "marketing+, és társai, célzott-/személyre-szabott-marketing...

.

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus
.

Hahó, "Kakukk" és Bikk-makk: Ezt hogyan lehet lementeni a Yt-ról az automatikus magyarra fordítással együtt?

Ha már szóba került a SAR képalkotás, igyekeztem kicsit jobban utána nézni a dolognak, és találtam egy szerintem nagyon informatív és friss YT videó podcastot ahol szakértő beszél a technológiáról, annak nehézségeiről;
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Előre is Kösz! ;)

.