Ez igen. Jól halad a fejlesztés. Látszik a fejlődés.
Ez a kurva felmelegedés...Befagy a tevék 3,14csája.
![]()
Hó esett a Szaharában, fehérre váltott a világ legnagyobb sivataga
A Földközi-tenger fölött örvénylÅ ciklon hátoldalán az észak felÅl érkezÅ hideg, sarkvidéki eredetű légtömegek egészen Afrikáig jutottak el, ahol a csapadékkal párosulva a hét elején havazni kezdett, sivatagos területeken is - számolt be az IdÅkép. A jelenség, bár elsÅre...www.portfolio.hu
![]()
Erre kíváncsi vagyok, mi ez? Valami nevelde, ahol fajtát mentenek? Mert amúgy irreális a képanyag, vagy a tigrisek szintet léptek és közösséget kezdtek alkotni.
Ez se jobb.
![]()
elephant [Video] | Funny animals, Fun facts about animals, Amazing animal pictures
Dec 9, 2022 - This Pin was discovered by Karen Maxton. Discover (and save!) your own Pins on Pinteresthu.pinterest.com
Szerencsére innen már fejlödtünk…a British Railways kocsmakocsija 1957-ből
Macskás öregasszony.Erre kíváncsi vagyok, mi ez? Valami nevelde, ahol fajtát mentenek? Mert amúgy irreális a képanyag, vagy a tigrisek szintet léptek és közösséget kezdtek alkotni.
Talán a busszal hozzák nekik a harapnivalót a tigrisfarmon. A jelenet nem messze játszódik 1 várostól. Ahonnan szedtem, nem volt érdemi infó ezzel kapcsolatban, pedig engem is érdekelt volna.Erre kíváncsi vagyok, mi ez? Valami nevelde, ahol fajtát mentenek? Mert amúgy irreális a képanyag, vagy a tigrisek szintet léptek és közösséget kezdtek alkotni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..