Nekem adta ki a feladatot hogy két nem túl passzoló állításából bogarászam ki mi vonatkozik rá.
Becsülete biztos nem mert ez nem szerepelt az ukránoknak tett ajánlásában. (nyilván olyat nem aján amit ő maga nem tenne) De rendes voltam feltételeztem hogy az ukránok ért őszintén aggódik.
Egyszerűen nem tudom, mi magyarázkodnivalóm lenne a saját prekoncepciód miatt amit felállítottál? Mármint mire szeretnél kilyukadni?
1.
@borisz kifejtette, hogy bár körülírtabban, hogy nem igazán várható, hogy a családodra támadót támogasd. Te úgy gondolod, hogy ez támogatandó mégis? Becsületre méltó?
2. Erre nyomtam egy tetsziket, mert hát úgy gondolom, hogy normális esetben ez így működik.
3. Kifejtettem, hogy az ukrán vezetésnek aligha fáj ez, nem számít nekik igazán a nézeteim szerint.
4. Azért gondolom ezt így, mert annyira tekintem az ukrán vezetést ukránnak, mint a régi bolsevik vezetőket orosznak (és ez behelyettesíthető bármely nemzetre ahol csak megjelentek) . Pontosan ugyanannyira.
5. Ebből fakadóan az ukránokat egy átbaszott szerencsétlen baromnak tartom, akik olyanba álltak bele, amibe nem sok értelme volt és amiből nem hagytak nekik kiutat a 'saját' vezetőik akik közül az adott választáson amikor ezek odakerültek, 40 millió ukrán közül hogy-hogynem, csak ebből a vezetőfajtából jött össze minden párt csúcsán a választható. Tehát, hogy ki a családodra támadó rabló kérdésre választ adjak, az ukrán-orosz relációban azt úgy tekintem, hogy az oroszokra támadtak ezek az 'ukrán' vezetők és 'amerikai' elvtársaik a családra támadó rablók. Az oroszok becsülettel reagáltak erre, hiszen normális ember-nemzet nem tehet máshogy, ha van ereje hozzá. Nekik van.
6. Az ukrán mint ember ettől még rendelkezik hazával, akárhogy is tákolódott az össze bárkinek is bassza a szemét bármilyen okból. A, nevezzük átlagukránnak, tömegek számára ez ugyanúgy a maguk hazaképe volt, mint nekem és a rengeteg magyarnak a saját hazám. Mivel, hiába a saját osotbaságuk és agressziójuk okán jelenleg ennek a feldarabolódásának a sokkjában vannak, szólj, ha szerinted nem, szerintem érhető és becsület dolgának tekinthető, hogy harcolnak érte. Akkor is, ha át vannak baszva a fejükre ült vezetés által, akkor is, ha az eredménye szörnyű lesz. Nem vagyok hajlandó gyávának nevezni őket, vagy sajnálatra méltatlannak, mert felfogom, hogy aligha halálkultuszban nevelkedett világírtó képzetekkel teli mind az összes.
7. Ebből kifolyólag sajnálom az összes szerencsétlent a 'saját' vezetőik helyett ukrán oldalon, és sajnálom az összes szerencsétlent akinek ebbe kell halnia orosz oldalon. Még a dolog kirobbanásakor már kinyílvánítottam ezt, ha nem csak úgy beböfögni akartad volna a vélt álbölcsességedet rám kivetítve, akkor foglalkozhattál volna az álláspontommal, igaz, nem sűrűn láthatod a hozzászólásaimat az ukrán topikban, mert nem vagyok túl aktív résztvevője.
8. Nem csak kettő náció vesz részt ebben, hanem rengeteg, ha valaha olvastál volna tőlem a témában megnyilvánulást, láthattad volna a kezdetekkor, hogy bizony a baskírokat is sajnálom, akik mennek ebbe bele, mert az 'ukrán vezető' típusú emberek megint megcsinálták a faszságot, amiben megint a szkíta vér fogy. Az ukránokban élő is, a baskírokban élő is.
9. Ebből már sejtheted, hogyan állok a magyar vérrel kapcsolatban, bár csak úgy beböfögés helyett valaha is foglalkoznod kellett volna vagy egy percet azzal, hogy általában hogyan is látom.
10. Hiába sajnálom az ukránokat akik belementek ebbe a faszságba, a magyarokat ért atrocitások miatt ha én lennék vezető itthon, bár bementünk volna rengeteg korábban beszerzett technikával Kárpátaljára a tetteik miatt elűzni az ukránokat onnan és elpusztítatni amelyik ennek ellenállna. Mert ez lenne a becsület megkövetelte, de ehhez per pillanat nincsen ereje az országnak, ellenben a megfelelő időben úgy vélem, hogy lesz.
Remélem kielégítettem az igényeidet, javasolnám, hogy legközelebb valami fasz prekoncepció előtt tájékozódj. Köszönöm.