Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
PMC vonalon nagy a forgalom
Ahogy állítólag már Bachmut sem fontos, csak egy pórfészek.
De nemsokára ki fog derülni, hogy nem porfészek, hanem a védelem sarokköve!
Mondom én már régóta, hogy a front egyik legfontosabb pontja Bachmut. Ott fog eldőlni a háború!
Ha elesik az a város, rövid időn belül összeomlik az ukrán védelem is, és a maradék keleti ukrán sereg fejvesztve fog menekülni a Dnyeperen keresztül, hogy mentse amit még lehet - majd felrobbantja a hidakat, hogy az orosz ne tudja üldözni. De fogja. Mert a keleti front összeomlását az északi orosz betörés fogja követni.
Lesz az ukránok között olyan össze vissza rohangálás, hogy NATO tiszt legyen a talpán, aki azt leállítja!
Nem találtam magyarázatot ezen a videón a negyedik robbanásra. Az előzőek eléggé egyértelműen aknarobbanások lehetnek. De a negyedik úgy tűnik a levegőből csap le és nem a földön van a robbanás kezdőpontja. De hiába kerestem nem is kommentálják. Nekem nagyon úgy tűnik mintha a Trónok harcából lenne átemelve egy kis sárkánytűz.
Источник: https://rusvesna.su/news/1675258474Netanjahu szerint az Egyesült Államok 250 ezer lőszert adott át Ukrajnának, amit Izraeltől "vett el".
Pedig rohadtul megérdemelnék, h végre következménye legyen annak, h más életével jóemberkedtek. Ahogy a nemi erőszakot elkövető szegény menekültek kitoloncolását megakadályozták, és annak se lett következménye, most ukránok haltak meg a "mentsük meg szegény ukránokat" jelszó következtében.Senki nem fog harcolni,mert a nyugat csak a szavak szintjén képes háborúzni,egy igazi ellenféllel. Amikor az ukránoknak lecsengett,akkor óriási kuss lesz,mert a nyugati társadalmak,nem az elit,hanem az átlag,akkor fog igazán szembesülni a következményekkel.
Egyszerűen nem tudom, mi magyarázkodnivalóm lenne a saját prekoncepciód miatt amit felállítottál? Mármint mire szeretnél kilyukadni?Nekem adta ki a feladatot hogy két nem túl passzoló állításából bogarászam ki mi vonatkozik rá.
Becsülete biztos nem mert ez nem szerepelt az ukránoknak tett ajánlásában. (nyilván olyat nem aján amit ő maga nem tenne) De rendes voltam feltételeztem hogy az ukránok ért őszintén aggódik.
Láttam ilyen videót ahol nem a HIMARS járművet, de a rakétáját csipegették, Panzir személyzettel. Roncsot nem mutattak utána, az tény, de minimum "eljátszották" nagyon élethűen, hogy bejövő 6 rakétából leszedtek 4-et.Igazolták-e egyetlen HIMARS kilövését is? Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem volt ilyen.
Láttam ilyen videót ahol nem a HIMARS járművet, de a rakétáját csipegették, Panzir személyzettel. Roncsot nem mutattak utána, az tény, de minimum "eljátszották" nagyon élethűen, hogy bejövő 6 rakétából leszedtek 4-et.
Láttam közben, javítottam is, igazad van, benéztem.Indítóra gondoltam. Rakétát sokat leszedtek.
Mármint a FOS? Az utolsó hír a pályaudvar volt, a vonatnak semmi baja nem esett.Igazolták-e egyetlen HIMARS kilövését is? Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem volt ilyen.